Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Vauhdikas talvinäytös, päivitetty videoklipillä

Jatke Areena täyttyi huudoista Black Diamond Cheerleadersin talvinäytöksessä 23. marraskuuta. Vauhdista ja vilskeestä piti huolen noin parin tunnin ajan monta sataa esiintyjää. Yleisöä oli vielä enemmän.

Black Diamond Cheerleaders ry on Kymenlaaksolainen kilpacheerleading seura. Seura perustettiin vuonna 2013. Se toimii pääasiassa Kouvolan alueella. Syyskaudella 2018 BDC laajeni myös Iittiin, Kausalaan. Keväällä 2019 uutena perustettiin minien cheertanssi -joukkue. Jäseniä on yli 400.

Kokonaisuuden kannalta jokaisen harrastajan rooli on merkittävä.
Ilmojen halki käy cheerleaderien tie.

Kisamenestystä sadellut

Vantaan Energia Areenalla järjestettiin 16. ja 17. marraskuuta Super Cheer -kilpailut. Seurasta osallistui kolme joukkuetta Miracle, Mirage ja Magical sekä kaksi stunttiryhmää Marvelous ja Forceful.

Miracle sijoittui hienosti junioreiden level 3 -sarjassa sijalle 5/29. Miragen sija oli 10 kovatasoisessa minien level 3 -sarjassa. Molemmat stunttiryhmät kilpailivat minien level 3 ryhmästunt -sarjassa ja Marvelous sijoittui sijalle 8/12 ja Forceful saavutti kultaa. Minien level 2 -joukkue Magical saavutti kultaa omassa sarjassaan. Osallistuvia joukkueita oli yhteensä 34.

Junioreiden edustusjoukkue Mystique lunasti 9. marraskuuta SM-karsintakilpailuista paikan SM-finaaliin. Cheerleadingin SM-kilpailut olivat 14. joulukuuta Helsingin jäähallissa.

SM-kilpailut 2020:ssa Cheer, juniorit -sarjassa BDC Mystique oli yhdeksäs pisteillä 499,5. Kärkipisteet sai GS Whitelighters, 559,5.   

Syksyllä BDC:n tanssipuoli laajeni yhdellä uudella joukkueella, joka on tarkoitettu 2003 ja aiemmin syntyneille. Joukkue harjoittelee tavoitteellisesti kaksi kertaa viikossa. Tulevaisuudessa kilpaileminenkin on mahdollista.

Cheertanssissa matto on vain tiellä, joten se aloitti toisen puoliajan.
Cheerleadingissä notkeudesta on hyötyä.
Väkeä on paljon, joten kannattaa tulla ajoissa päästäkseen parhaimmille paikoille.

JK

Jaa artikkeli: