Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Ajatuksia jäällä

KooKoo Jäätaiturien keväisen jääshow’n aiheena oli Mielen sopukoissa. Animaatioelokuvan Inside out-Mielen sopukoissa hahmot tulivat tutuiksi kahden esityksen myötä 7. huhtikuuta. 


Ympäriinsä oli ilmapalloja. Myynnissä oli esimerkiksi ruusuja. Useammalla pisteellä oli lisäksi monenlaista makeaa ja suolaista. Väkeä oli useampi sata henkeä.   

Ohjelma johdatteli tarinaan: 
– Oletteko koskaan miettineet, mitä toisen päässä liikkuu? Tässä jääsadussa hyppäämme tunnerikkaaseen seikkailuun nuoren tytön matkaan. Inside out – Mielen sopukoissa kertoo viidestä eri tunteesta: Ilosta, Surusta, Pelosta, Inhosta ja Kiukusta, jotka ohjailevat Rileya hänen päänsä sisällä…

Persoonallisuussaarien sortuminen toteutettiin kuvaheijastuksia poistamalla. Mukana oli paljon luistelijoita ja rekvisiittaa. Kevän mittaan oli tehty ahkerasti töitä esitysten eteen. 

Pikku Rileyna luisteli Neta Vitikainen. Varttuneemman Rileyn roolin otti haltuunsa Annu-Lotta Hämäläinen. Iina Koljonen omistautui isän ja Janina Levänen äidin rooliin. Fanni Kivistöllä oli yksi valmistamiseltaan haastavimmista puvuista Bing Bongina. Tunneviisikkona taituroi Vuokko Turunen ilona, Pinja Haapanen suruna, Iitu Raski inhona, Linda Luoma-aho pelkona ja  Viivi Reiman kiukkuna.  

JK


Savukone loi jäälle mystisen unenomaista tunnelmaa. 


Jäälle tuotiin useita pulpetteja koululuokkaa kuvastamaan.


Tunteista kertomisessa halaukset ovat luonnollinen osa.  


Tätä junaa ohjasivat matkustajat.


Koreografia oli olennainen osa esitystä. 

Jaa artikkeli: