Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Hevosseikkailu

Spirit – Villi ja vapaa sekä televisiosarja Spirit – Vapauden kutsu ovat varmastikin monille tuttuja. Kesällä saa ensi-iltansa Spirit – Kesyttämätön. Suomessa elokuvan levityksestä vastaa Finnkinon elokuvalevitys.

Suomalaista artistia kuullaan ensimmäisessä jälkiäänitys- eli dubbausroolissaan. VIIVIä kuullaan DreamWorks Animationin koko perheelle suunnatussa animaatioseikkailussa. Elokuva kertoo omaa paikkaansa etsivästä tytöstä, joka löytää sukulaissielunsa kohdatessaan villihevosen.
21-vuotias VIIVI on lyhyessä ajassa noussut kotimaisen popin huomatuimpien artistitulokkaiden joukkoon. Hän on julkaissut kolme singleä, joista viimeisin hitti Lääke on ollut alkuvuoden isoimpia kotimaisia kappaleita. VIIVI kirjoittaa ahkerasti uutta musiikkia, valmistellen valmistelee debyyttialbumiaan. Hän tarttui ääninäyttelijän työhön suurella innokkuudella.
-En oo aiemmin koskaan ääninäytellyt, mutta tottunut käyttämään ääntäni. Olin projektista välittömästi super innoissani, sillä tykkään animaatioleffoista todella paljon. On upeeta päästä itse dubbaamaan vieläpä päärooli. Mun hahmo Lucky on super kiva tyyppi ja näen hänessä paljon samaa kuin itsessäni. En malta oottaa, että päästään hommiin, tää on ollut iso unelma pitkään ja se unelma toteutuu nyt!, artisti kertoo.
VIIVI antaa äänensä elokuvan päähenkilölle Lucky Prescottille. Nuori tyttö on kasvanut ilman taitoratsastusonnettomuudessa menehtynyttä äitiään.
Itsepäisen Luckyn oikut aiheuttavat harmaita hiuksia Cora-tädille. Täti yrittää parhaansa mukaan kasvattaa tyttöä suurkaupungissa. Luckyn joutuessa jälleen kerran pulaan, päättää täti, että edessä on muutto Luckyn Jim-isän luo maaseudulle Miraderon kaupunkiin.
Aluksi unelias pikkukylä ei tee vaikutusta Luckyyn. Kohdatessaan omapäisen mustangin, Spiritin, hän tulee kuitenkin toisiin ajatuksiin.
Janne KousaStillkuva elokuvasta Spirit – Kesyttämätön. C Dreamworks

Spirit – Kesyttämätön -elokuva juliste. C Dreamworks
VIIVI – Kuva: Sara Lehtomaa
Jaa artikkeli: