Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Hiki virtaamaan

Kouvolan jäähallilla oli 9. toukokuuta mahdollisuus monenlaiseen liikuntaan.

Sisäkentälle mahtui useampi pomppulinna, joissa oli mahdollisuus esimerkiksi liukumäen laskemiseen.

SykeSata! –tapahtuma suunnattiin aamusta iltapäivään alakoululaisille. He saapuivat opettajiensa johdolla. Ilmoitettuja oppilaita oli noin 1800. 

Vilkas päivä
 

Tauon jälkeen tapahtuma oli kaikille avoin.  Tapahtuman toiminnot olivat ensisijaisesti 5-12-vuotialle suunnattuja. Perheen pienimmätkin viihtyivät varmasti.

Tapahtuman tavoitteena oli liikunnallisten elämysten tarjoaminen lapsille ja nuorille. Maksuttoman tapahtuman järjestivät yhteistyössä Kouvolan kaupungin liikuntapalvelut, KPL, Kymli, Kymijoen ratsastajat ry. ja Sudet ry. 

Liikuntakoordinaattori Marika Peltonen Kouvolan kaupungin liikuntapalveluista kertoi aamulla olleen todella paljon väkeä. Hässäkässä oli iloisesti hiki päässä liikkuvia lapsia. Lapsia tuli kolmessa aallossa. Pienimmät tulivat aamulla liikkumaan. Iltapäivällä hiljeni ja päästiin valmistautumaan yleisölle avoimeen iltaan. Sää suosi, joten ulkonakin oli viihtyisää.

Marika mainitsi, että sama tapahtuma järjestettiin kaksi vuotta sitten ensimmäistä kertaa. Hän arveli, että nyt oli aavistuksen enemmän väkeä. Yläkoululaisia ja lukiolaisia oli mukana apukäsinä. 
Marika Peltonen kehui monen tulleen pyörillä. Sää vaikutti varmasti yhtä paljon kuin halu kuntoilla. 

Liikuntamahdollisuuksia oli eri puolella jäähallia. Puiston puolella oli keppihevosrata ja kuplafutis. Siinä ei kaatuminen haitannut, kun suurinta osaa kehosta ympäröi kupla.  

JK

Otsikkokuva: Marika Peltonen oli mukana huolehtimassa, että liikuntapäivä on kaikille ikimuistoinen. 

Jaa artikkeli: