Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Ikkunataidetta

Museokorttelin Valojen Illassa pääsi kurkistamaan ikkunasta Marika Mustasillan työhuoneeseen. Sinne hän asetti värikkään näyttelyn.
Marika Mustasilta Art -yrityksen perustaja toteuttaa siveltimien äärellä intohimoisesti elämäntyötään. Marika on kasvanut taiteen parissa pienestä pitäen.
-Minua inspiroi suuresti luonto ja ihmiset, molemmat kaikissa väreissä ja muodoissaan. Rakastan maanläheisiä, maadoittavia sävyjä. Mustat, valkoiset ja metallinhohtoiset maalit vievät minut taas erilaiseen maailmaan, tuovat ripauksen luksusta arjen keskelle sekä luovat ylellistä tunnelmaa. Värikkäät sävyt iloittelevat myös usein paletillani tuomassa raikkautta, keveyttä ja iloista kipinää, taiteilija kertoo inspiraatiostaan.
Marika Mustasillan työskentely on intuitiivista. Usein hänen maalauksensa ovat abstrakteja. Hän tekee myös teoksia, joissa on esimerkiksi maisemamaisuutta, ihmis -tai eläinhahmoja.
Marika tekee tilaustöitäkin. Silloin asiakkaan kanssa käydään läpi kaikki toiveet teoksen värimaailman, koon, ja sen osalta, onko ajatuksissa abstrakti vaiko esittävämpi maalaus.
-Asiakkaat ovat kokeneet teokset hyvin voimaannuttaviksi. On ollut ilo kuulla ja nähdä asiakaspalautteista, että maalaus on kaunis katsella ja sopii myös hyvin sisustukseen, taiteilija kertoo.
​Janne Kousa
Artikkelikuva: Ikkunalasi heijastaa ulkotulen.

Ikkunasta pääsi kurkistamaan Marika Mustasillan taidetta.
Jaa artikkeli: