Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Jouluun tanssien

Tanssikoulu Studio Dance Pit järjesti joulushow’t Kouvolatalolla joulukuun puolivälissä. Sunnuntain näytöksistä ensimmäisessä oli paljon yleisöä ja toinen oli loppuunmyyty.

Tanssityyleissä nähtiin vaihtelua. Syksyn mittaan harjoiteltiin ohjelmia ahkerasti, ja se näkyi. Pienimpien ajoittainen eritahtisuushan oli vain suloista.

Esitysten välissä koko sali vedettiin pimeäksi, joten ryhmittäytymiset paljastuivat kunnolla vasta valojen tultua.

Hip hop, satutanssi, MTV/Street, vogue ja muut tanssityylit vuorottelivat. Koreografiat olivat monen opettajan työn tulosta.

Kylie Minoguen menevä Love at First Sight, Idina Menzelin Frozen-hitti Let It Go, Carl Carltonin svengaava She’s A Bad Mama Jama; Earth, Wind & Firen klassikko Let’s Groove sekä Alita: Battle Angel -elokuvasta tuttu Dua Lipan Swan Song osoittivat osaltaan, että kappaleiden valitsemisessakin on aherrettu.

Rytmikkäitä…
…Monen ikäisille sopivia…
…tunteikkaita…
…asetelmallisia…

Ohjelmanumeroita yhdessä show’ssa oli parisenkymmentä, jotka väliaika jakoi kahteen osioon. Jouluinen musiikki ja ajoittaiset jouluiset ohjelmanumerot huolehtivat siitä, etteivät show’t vallan kokonaan olisi keväällekin sopineet.

Ymmärrettävästi kokonaisuuden sitouttaminen jouluun rajaisi huomattavissa määrin kappalevalintoja. Toisaalta Kilisee, kilisee kulkunen -laulustakin on tehty hip hop -versio, joten erilaisiin tanssityyleihin on jonkun verran kuitenkin olemassa jouluisia vaihtoehtoja.

…nopealiikkeisiä….
…yhteistyötä vaativia…
….kengissä tai ilman tanssittuja…
…. ja hyvää tasapainoaistia vaativia olivat Dancepitin joulushow’t.

JK

Jaa artikkeli: