fbpx

Huom! Seuraavan numeron (20.11.) aineiston tulee olla toimituksella maanantaina 18.11. kello 16 mennessä.

Postin lakon myötä jakelussa muutoksia. Seuraava numero jaetaan peittojakeluna Valkealan taajamiin keskiviikon ja torstain aikana. Lehti tulee verkkoon vapaasti luettavaksi. Pahoittelemme häiriötä ja toivomme että Postin lakkoon löytyy ratkaisu mahdollisimman pian.

Jukka Jokinen Karjalan prikaatin komentajaksi, Sami Nurmi Maanpuolustuskurssien johtajaksi ja Torsti Astrén puolustusvoimien viestintäjohtajaksi

8.7.2019 15.30 
Tiedote

Puolustusvoimissa on päätetty seuraavista upseerien tehtävään määräämisistä: perjantaina 5.7.2019 Maanpuolustuskurssien johtaja, eversti Jukka Jokinen Karjalan prikaatin komentajaksi, sekä maanantaina 8.7.2019 Puolustusvoimien viestintäjohtaja, eversti Sami Nurmi Maanpuolustuskurssien johtajaksi Maanpuolustuskorkeakouluun ja Porin prikaatin esikuntapäällikkö, everstiluutnantti Torsti Astrén osastopäälliköksi viestintäosastoon Pääesikunnassa. Kaikki kolme aloittavat uudessa tehtävässä 1.8.2019 lukien.

Eversti Jukka Erkki Paavali Jokinen (s. 1967) on toiminut Maanpuolustuskurssien johtajana vuodesta 2018 lähtien. Sitä ennen hän on palvellut muun muassa Maanpuolustuskorkeakoulun kadettikoulun johtajana, Pääesikunnan sektorin johtajana, Kaartin jääkärirykmentin pataljoonan komentajana, tasavallan presidentin adjutanttina sekä kansainvälisissä kriisinhallintatehtävissä. Everstiksi hänet ylennettiin vuonna 2016.

Eversti Sami Heikki Nurmi (s. 1967) on palvellut puolustusvoimien viestintäjohtajana vuodesta 2018 alkaen. Aikaisemmin hän on toiminut muun muassa Euroopan Unionin sotilasesikunnan johtajan avustajana, Uudenmaan prikaatin pataljoonan komentajana, puolustusministerin adjutanttina sekä kansainvälisissä kriisinhallinta- ja sotilasasiamiestehtävissä. Everstiksi hänet ylennettiin vuonna 2016.

Everstiluutnantti Torsti Aarne Heikki Astrén (s. 1968) on toiminut Porin prikaatin esikuntapäällikkönä vuodesta 2018 lähtien. Sitä ennen hän on palvellut muun muassa Maanpuolustuskorkeakoulussa opettajana ja Maanpuolustuskurssien apulaisjohtajan sekä kansainvälisissä kriisinhallintatehtävissä. Everstiluutnantiksi hänet ylennettiin vuonna 2010.

Puolustusvoimat

Jaa artikkeli: