Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Kahdeksikkojuhla

Veturilla oli synttäreinä sen verran monta ilmapalloa, että kaikkien laskeminen olisi vienyt reippaasti aikaa. Ikuisuuteen kytkeytyvän numeron verran tuli ikää mittariin. Kahdeksikon jälkeen täytyykin sitten odottaa 80- ja 88- vuotisjuhlia, että saadaan vain kiinni olevia numeroita juhlaluvuksi.
Veturilla on yhteys Karismalle Lahdessa sekä Merituulelle Espoossa. Kaikki kolme ovat nimittäin Mercadan omistamia kauppakeskuksia.
Pääasiassa Mercada hallinnoi, omistaa ja kehittää Kesko-konsernin käytössä olevia kauppapaikkoja. Kokonaisuuden kauppakeskukset ovat Suomessa, mutta yhteensä 35 kauppapaikasta osa on Ruotsissa.
Tasaosuuksin Mercada kuuluu Kesko Oyj:iille, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmariselle sekä ruotsalaiselle henkivakuutusyhtiö AMF Pensionsförsäkring AB:lle.

J-P Pirinen taituroi kakun, jota kelpasi ihastella.

Juontoa

Syyskuun puolta väliä seuranneena viikonloppuna saatiin vieraita kolmena päivänä. Perjantain toisen juontajan toinen nimi on ilahduttava Päivänsäde. Suomen neito 1993 tunnettiin vuosia senkin jälkeen Frostellina. Laulajanakin hän on monelle tuttu. Tuoreimman Tanssii tähtien kanssa-kilpailun estradilla on moni nähnyt muotitoimittaja Sami Sykön tanssitaitoja. Sami oli perjantain toinen juontaja.
Lauantaina Kuultiin radiosta tuttua juontajakaksikkoa, Jenni Alexandrovaa ja Sami Kurosta. Sunnuntaina Kuusankoskelta kotoisin olevan radiojuontaja-mediapersoona Janni Hussin aisaparina oli Putouksessa hauskuuttanut näyttelijä Ernest Lawson.
Launtaina kauppakeskuksen käytävillä saattoivat tulla vastaan Yksisarvinen ja Haltiakuningatar, sunnuntaina puolestaan jonglööri Kai Kuutamo.

Kuvausta

Koomikkotaikuri J-P Pirinen niin sanotusti leipoi iloisen värikkään kakun. Syöminen kannatti unohtaa. Sen sijaan saattoi arvata, montako ilmapalloa kakussa on.
Kuvauspisteellä pallot antoivat värikkään taustan. Valokuvaaja Jarno Lindén Photo Booth Finland Oy:stä ikuisti halukkaiden kauppakeskusvierailun. Tulosteen sai mukaan muistoksi. Yhteiskuvaan saatiin Kalla Ristolainen, Kaisla Niskanen, Eevi Ojala, Aada Ojala, Janna Tukiainen ja Alina Paaso-Rantala.
Photo Booth Finland Oy välittää valokuva-automaatteja tapahtumiin, juhliin ja erilaisiin tilaisuuksiin. Yrityksen tarjoamiin vaihtoehtoihin kuuluva Black Pearl Photo Booth on ensimmäinen Suomessa suunniteltu ja valmistettu valokuva-automaatti.
Janne Kousa

Jarno Lindénin ottamaan valokuvaan tuli taustalle komeaan kokoonsa nähden kevyt kakku.


Ei sitä jokaisessa lauantaikuvassa sentään ole ilmapallokakkua taustalla.

Jaa artikkeli: