Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Kannustusta yrittämään

Valkealan Yrittäjät kutsui myös jäseniään mukaan yhteiseen päivään lukion ja yläkoulun nuorten kanssa. Jokunen muukin ehti mukaan kuin esiintymään kutsutut, mutta pääosin yleisö koostui nuorista. Yrittäjien lisäksi tukemaan lähtivät JEV-säätiö ja kaksi pankkia.

Kaikki päivän puheenvuorot antoivat nuorille eväitä oman tulevaisuuden pohdintaan.

Rosa Suni juonsi Yrittäjyysiltapäivän. Ensimmäisenä hän kutsui esiin Valkealan Yrittäjien sihteerin Piia Harjulan. Tämä totesi Alexandrian yrittäjänä auttavansa muita vaurastumaan. Hienosti hän rinnasti iltapäivän tiedosta vaurastumiseen.

Yrittäjien kannustus- ja mainosvideo kuvaa hyvin yrittäjyyden iloja ja huolia. Molemmat on hyvä jakaa muiden saman kokeneiden tai muiden asiantuntijoiden kanssa. Piia osin kertasi videolta nähtyä ja painotti innostumista, uskoa unelmiin, työntekoa ja pettymysten sietämistä. Aina kannattaa kysyä, jos ei itse jotain tiedä.

Piia kertoi, että järjestö tekee paljon yhteistyötä päättäjien kanssa. Tärkeintä on tiedon jakaminen, verkostoituminen ja yrittäjämyönteisyyden vahvistaminen.

•A&SK

Piia Harjula kannusti nuoria yrittämään ja hakemaan siihen tukea.
Rosa Suni juonsi Yrittäjyysiltapäivän.
Päivi Parkkonen on tehnyt hyvää työtä yrittäjäasenteen edistämiseksi, mikä on myös valtakunnallisin palkinnoin huomioitu.

Artikkelikuva: Väliajalla keskusteltiin tukijoiden pisteillä ja nautittiin tarjoilusta.

Jaa artikkeli: