Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Kaunottaria Lahdessa

Lahden Messukeskuksessa järjestyssä Autot ja Viihde-tapahtumassa nähtiin kaunottaria eri puolilta Suomea.

Tapahtuman After Party, RockNRoll Night vietettiin Möysän Musaklubilla. Siellä järjestettiin Pin-Up Finland -finaali. Pin-Up Finland 2019 -kilpailun finalisteissa oli kaksikin kouvolalalaista, Oopsy Caramel ja Maya MayQueen. Maya opiskelee taloushallintoa ja harrastaa esimerkiksi muodostelmaluistelua. Oopsy on yhden lapsen äiti, ja kotoa löytyy myös mies. Hän on ammatiltaan lähihoitaja ja työskentelee iäkkäiden ihmisten parissa.Toinen kaksoisedustuksen saanut kaupunki oli Oulu. Kauimmainen kilpailija oli Rovaniemeltä.
Kilpailun voittajaksi kruunattiin Maya MayQueen, toiseksi tuli Shirley So Sweet ja kolmanneksi Dona Catnip. Kilpailun juonsi Wilhelmina af Fera. Wilhelmina on saanut myös kansainvälistä näkyvyyttä. Hän sijoittui viime vuonna toiseksi Miss Viva Las Vegas Pin up-kilpailussa. Kuten päätellä voi, ovat taiteilijanimet kilpailussa yleisesti käytettyjä. Kilpailijoiden tyylissä näkyvät menneiden vuosikymmenten vaikutteet.

Maya MayQueenin voittoon vaikutti varmasti ilmeikkyys.
Maya MayQueen pukeutui punaisella koristettuun kukkamekkoon. Oopsy Caramelin asuun toi lisäväriä musta vyö.
Pauligin Paula-tyttö on historiallinen. Paula numero 1 valittiin vuonna 1950. Hän oli Sinikka Kekki. Viimeinen Paula-tyttö, numero 19 oli Maija Niemi. Nykyinen, 20. kahvilähettiläs on Iinaroosa Kanth.


Hätkähdyttävästi yhtä Sonaxin autonpesunäytöksistä seuratessa havainnollistui se, miten liukasta vesi voi olla. Samalla syntyi uusi suomalainen sankaritarina. Toinen autonpesijöistä liukastui niin, että pää osui autoon matkalla alas. Kaikki kävi niin yllättäen ja nopeasti, ettei kukaan ehtinyt estää. Pitkät hiukset saattoivat pehmentää osumaa. Ei kestänyt kauaa kun hymy oli jo huulilla ja autonpesu jatkui. Voi sitä sisun määrää.
-Oijoijoi, pääsi selostaja mainitsemaan.
JK

Autonpesu kiinnosti yleisöä. Mukaan tuli myös dramatiikkaa.
Salla ”Santzu” Jokivarren Nissan Skyline ER34, vuosimallia 1998, on saanut pintaansa japanilaista tunnelmaa henkivät kuvat.
Kuljetus Ristimaan Pommac-auto on retro-henkinen.


Artikkelikuva: Onko kyseessä Suomen hitain kuljettaja? Auto näytti olevan ihan paikoillaan, vaikka sillä ajaja olikin.

Jaa artikkeli: