Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Kausi vaihtoon

Kajon yleisurheilujaosto vietti Puhjonrannan kurssikeskuksella, Rapojärven rannalla, kauden päätostapahtumaa. Taikuri Janne Mustonen vieraili.
Pehmeän kanelinen aromi tuoksui Puhjonrannan kahvilassa. Auditoriossa nähtiin kuvia ja videotakin kuluneelta kaudelta.

Kaudesta

Tiina Jyrkiäinen, Valkealan Kajon yleisurheilun nuorisovastaava, kertoi kuluneesta kaudesta neljäntenä lokakuuta. Talvella 2019-2020 Into sai 8 osallistujaa yhdessä voimistelijoiden kanssa. Tahdossa oli 7, Kyvyssä 21, Taidossa 15. Yhteensä siis osallistujia oli nuorisotoiminnassa 51. Viime kesänä ryhmäkoot olivat seuraavat: Sisu 14, Into 14, Tahto 18, Kyky 19, Taito 21. Yhteensä siis 86.
Kauden aikana oli huippu- ja erikoistreenejä. Elmo Lakka neuvoi aitajuoksussa, Jari Eronen ja Marika Partinen puolestaan pituushypyssä. Johanna Partanen piti kehonhallinnan ja dynaamisen venyttelyn. Kuntopiirissä oli mukana KooKoo D06 -joukkue. Valkealatalolla oli extratreeni, kun Visa piti kuntopiirin. Juha Nuutinen opasti telinevoimistelussa.
Sisulla ja Innolla oli kesällä 11 harjoitusta, Tahdolla 23, Kyvyllä 29, samaten Taidolla. Ohjaajina toimivat Tiina Jyrkiäinen, Suvi Kalliomäki, Janne Kolari, Paula Mäkelä, Visa Hongisto, Nanna Rauos, Saara Julkunen, Timo Lehmusmetsä, Marko Parkkonen, Mika Niinikangas ja Iikka Mäkelä.
Pääseuran johtokunnan puheenjohtaja Keijo Hulkkonen mainitsi yleisurheilusta jokaisen kehittävän vain omaa itseään. Aina kun oma matka tai aika kovenee, tuntuu mukavalta. Sen eteen ponnistellaan, että tullaan joku päivä paremmaksi. Pikkuhiljaa saadaan tuloksia parannettua.

Yleisurheilukaudesta ja piirinmestaruusviestistä kuvat: Johanna Partanen.

Temppuja

Taikuri Janne Mustonen kehotti virittäytymään tunnelmaan kaikkien aikojen parhaan rock-yhtyeen musiikin soidessa. Kappaleena oli Queenin It’s a kind of magic. Sitten Janne saapui uudestaan toisen rock-kappaleen soidessa ja aplodien säestämänä. Janne mainitsi vitsikkäästi, että oli mahtavaa tulla esiintymään, kun saa yleisöltä spontaanin reaktion. Jokainen suuri urheilujuhla tarvitsee hyvää juomaa. Niinpä Jannella olikin omenamehupullo, jonka kanssa temppuilla. Kahdenkymmenen euron setelin hän sai lainaksi Katilta ja taikoi siitä viisikymppisen. Rahayksikkö tosin vaihtui ruplaksi. Oli vähän hakuammuntaa, onko kenelläkään viidenkymmenen ruplan seteliä, jonka saisi muutettua parikymppiseksi, mutta Katilta onneksi löytyi.
Janne Mustosella oli mukanaan aivan uudet kaverit Rekku ja Rolle. Janne haluaa suurten taikureiden joukkoon, joten hänellä oli mukana villieläin. Pertti on pesukarhu. Ravintona on taskunpohjalta löytyvä nukka.
Yhdeksänvuotiaan Nellin kohdalla ei koulu ole mennyt hukkaan, tunteehan hän pelikortit. Nelli näytti yleisölle niistä yhden.
Janne Kousa

Tiina Jyrkiäinen kertoi kuluneesta kaudesta.
Keijo Hulkkonen puhui itsensä kehittämisestä urheilussa.
Janne Mustonen veti huivin…
…kätensä läpi.
Pertti auttoi kortin kanssa Janne Mustosta ja Nelliä.
Erilaisia palkintoja jaettiin tilaisuuden loppupuolella.
Auditoriosta näkee Rapojärvelle.
Jaa artikkeli: