Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Keijuja ja muuta luettavaa

Keijuja
Ihana tarrakirja: Tanssivat keijut sisältää monta sivullista vaatetarroja. Niiden kanssa menee tovi jos toinenkin. Fiona Wattin lyhyiden tekstien äärellä on helppo opetella lukemaan. Antonia Miller on kuvittanut tarrakirjan. Tarrojen vierellä on ohjeita, mikä asu tulee millekin keijulle. Sorminäppäryyden kehittämiseksi tarrakirja on oivallinen.
Janne Kousa

Kuva C: Karisto

Ukulele soimaan
Iisit biisit ukulele 2 on F-Kustannuksen/Otavan julkaisema on helposti mukana kulkeva kirja, jonka voi antaa vaikka laulun- tai soitonystävälle lahjaksi. Daada daada ja muut kappaleet ovat selvästi nuorisoa ja aikuisia ajatellen valikoitu. Mukana on myös uudempia hittejä, kuten BEHMin Hei Rakas. Tunnelmallinen Kauan on myös Downtownina, joten klassikon voi laulaa kummalla kielellä vain.
Janne Kousa
Kuva C: F-Kustannus/Otava

Yllättäjät
Ulla Appelsin ja Maria Wahlroos ovat kirjoittaneet Näin tehdään ihme-kirjan. WSOY:n kustantaman teoksen toinen kehittäjä on Suomen cheerleadingmaajoukkueen päävalmentaja. Ullalla kytkös aiheeseen tulee harrastamisen kautta. Suomi sai kultaa 2018, vaikka tuskin kukaan uskoi, että maahamme voisi tulla cheerleadingin maailmanmestaruus. Varmasti siis vinkkiä löytää monessa muussa asiassakin kehittymiseen, kuin vain liikunnan parissa. Värikuvien määrä on harmillisen vähäinen.
Janne Kousa
Kuva C: WSOY

Kuva C: WSOY

Romantiikkaa

Julia Quinnin Bridgerton-salainen sopimus kertoo Daphne Bridgertonista, joka on kyllästynyt siihen, ettei sopivaa sulhasehdokasta löydy. Kirja sijoittuu 1800-luvun Isoon-Britanniaan. Nuorille ja aikuisille suunnatun kirjan kirjoittaja on opiskellut esimerkiksi taidehistoriaa.

Janne Kousa

Kuva C: Tammi

Jaa artikkeli: