Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Kesäloma alkuun

Koulujen päättäjäisbileet pidettiin Tykkimäen huvipuistossa katetulla Huvilavetilla kesäkuun ensimmäisen iltana. Tapahtuma oli ilmainen, ikärajaton ja päihteetön.
Pyöräillessäni Tykkimäelle oli vastatuulta ja takaisin tullessa satoi. Ei ihmekään siis, että yleisömäärä mahtui hyvin katoksen alle. Tilaakin jäi.
Illan aloittivat Rock-Criminals, Lukas Leon ja Another Hot Spring. Päätteeksi veti Ellinoora bändeineen setin. Ensimmäisestä esiintyjästä illan päättymiseen oli useita tunteja.Yleisöä tuli ja lähti pitkin iltaa, joten kesken paikalle tulleena on vaikea arvioida kokonaisväkimäärää.

Ellinooran esiintyminen oli ilmeikästä.

Leijonakuninkaan tekijä

Ellinoora sai monet kerrat yleisön laulamaan mukanaan ja heiluttamaan käsiään. Hänen oikea nimensä on Anni Ellinoora Leikas. Tammikuussa 1994 syntynyt Ellinoora on kotoisin Oulusta. Laulaja-lauluntekijän tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat singlet Carrie ja Leijonakuningas.
Keväällä 2013 Ellinoora valmistui ylioppilaaksi Madetojan musiikkilukiosta. Takanaan hänellä on myös opintoja Helsingin Pop & Jazz Konservatoriosta.
Televisionkatsojille Ellinoora sai tunnettuutta lisää esittämällä vuonna 2018 mainoslaulun Fazerin Sininen -suklaalle. Kappale Sininen hetki pohjautuu Martti Pohjalaisen 1970-luvulla säveltämään mainoslauluun. Uuden version Ellinoora teki yhdessä tuottajansa Samuli Sirviön kanssa. Syksyllä 2018 hän oli yksi yksi Vain elämää -televisiosarjan yhdeksännen tuotantokauden artisteista.

JK
Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Ellinoora

Sade ei konserttia haitannut.


Jaa artikkeli: