Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Kesämarkkinat Valkealassa

Eräkokki Paavo Sutinen Kuusankoskelta järjesti 14. kesäkuuta markkinat Valkealan entisen kunnantalon pihalla viileässä säässä.

Eräkokki järjestää vuoden aikana yhteensä 12 markkinatapahtumaa. Paikassaan markkinoita on luvassa 2-3 kertaa. Niinpä Valkealaan on odotettavissa toiset markkinat syyskuussa. Valkealan lisäksi Eräkokki järjestää markkinoita Voikkaalla, Myllykoskella, Kuusankoskella ja Nastolan Rakokivellä.

Valkealan kirkonkylän markkinoilla oli myyjiä mukana 24. Muutama jäi pois vesisateen uhkan vuoksi. Markkinoilla ei kuitenkaan satanut pisaraakaan vettä. Markkinoilta saattoi ostaa esimerkiksi juustoja, jäähilejuomaa, hattuja, lakuja, leivonnaisia ja ruoka-annoksia.

Paavo Sutinen haluaa välittää kiitokset kauppiaille ja ennen kaikkea asiakkaille sekä muuten vaan paikalla olleille immeisille.

Elintarvikevalvonnan Oiva-raportista heijastuu ammattitaito ja asiakkaiden arvostaminen. Eräkokki Paavo Sutinen sai joulukuussa 2018 tehdyssä tarkastuksessa arvosanoista yhden hyvän, loput olivatkin oivallisia, mikä on paras arvosana. Valvontayksikkö on Kouvolan kaupunki.

Kuvat otettu ennen yleisöryntäystä, kuvat Eräkokki

Jaa artikkeli: