Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Kohti elokuuta

Kesäkuussa Asuntomessualueella saattoi jo ihastella sisustusta.
Lapsia ja vanhempia, nykyisiä tai tulevia, ihastuttavat varmasti lastenhuoneet.
Aikaa kannattaa varata useita tunteja, jotta ehtii hyvin kiertää koko messualueen. Varsinkin jos pysähtyy keskustelemaan esittelijöiden kanssa, niin huomaa äkkiä, miten aika vierähtää.
Erilaisten tyylien myötä messualueelta löytyy varmastikin asumisratkaisuja moneen makuun. Valaisimia on sellainen kirjo, etten itse ainakaan ollut monia vaihtoehtoja aiemmin nähnyt.
Jos välillä kaipaa muutakin kuin asunnon katselua, niin alueella on Puustellinmetsän puistoksi nimetty virkistysalue. Kaikenikäisiä asukkaita ja vierailijoita palveleva puisto on lähes kuuden jalkapallokentän kokoinen. Luonnonrauhaa kaipaava löytää idyllisyyttä myös Tuusulanjärveltä ja sen ympäristöstä. Messupäivän jälkeen voi rentoutua vaikka Järvenpään puolella uimahallissa. Pääkaupunkiseudulla on tullut testattua useampia uimahalleja ja Järvenpään on osoittautunut niistä viihtyisimmäksi.
Kymmenien kilometrien säteellä Asuntomessuista on paljon muitakin kohteita historian-, huvittelun-, taiteen- ja luonnonystäville. Kannattaakin ennakkoon ottaa selvää kiinnostavista kohteista.
JK

Artikkelikuva: Taide näkyy eri asuntojen sisustuksessa oleellisena osana.

Luvassa taitaa olla pehmeitä unia.
Nukke on valmiina teekutsuille.
Sänky on oma soppi, johon saa kömpiä.
Siinäpä sitä onkin valaissa laskemista.
Jaa artikkeli: