Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Kohti finaaleja

Miss Suomi 2020 on siirretty syksyltä keväälle. Maaliskuussa selviää, ketkä finalisteista pääsevät jatkoon. Voittaja kruunataan toukokuussa.
More Than Beauty Academyn missikouluviikko vietettiin helmikuun alussa Nuuksion Rannassa, Espoossa. Viikkoon kuului paitsi koulutusta myös 10-osainen Matkalla Miss Suomeksi -sarja. Matkalla Miss Suomeksi -sarjan juontaa perintöprinsessa Jutta Kyllönen.

-Oli jännää seurata päivää ihan uudesta näkökulmasta, sillä olin viime syksynä itse casting-tuomariston edessä kilpailijana. Uudet missikokelaat olivat upeita ja rohkeita. Näytti kuin he eivät olisi jännittäneet yhtään tuomariston eteen menemistä. Päivän aikana oli havaittavissa paljon onnistumisia, mutta myös pettymyksen tunteita, sillä kaikki eivät luonnollisestikaan voineet päästä jatkoon. En malta odottaa, että pääsemme kuvaamaan jo seuraavia jaksoja. Tuntuu koko ajan enemmän siltä, että juontaminen on minun juttuni, hän kertoi.

Jutta Kyllönen

Erilaisia hakijoita

Casting-tuomaristoon kuulunut Hannele Lauri muistetaan esimerkiksi monista Speden elokuvista. Hän sai elämäntyöpalkinnon Kultainen Venla -gaalassa.
-Miss Suomi 2020 -kilpailun casting-tilaisuus järjestettiin tammikuussa. Hakijoita kilpailuun oli tänä vuonna ennätysmäärä, kertoi Miss Suomi -kilpailun omistaja Sunneva Kantola.

-Hakijoiden joukossa oli muun muassa lääketieteen opiskelija, entinen nuorisopoliitikko, kansainvälistä mallinuraa Intiassa luonut kaunotar ja jääkiekkovalmentaja. Luvassa on jännittävä missikevät, jota päästään seuraamaan televisiossa maaliskuusta lähtien, Sunneva Kantola kertoi.
JK
Kuvaaja: Nadi Hammouda

Anna Merimaa
Anna Opalko
Anna Pishchenko
Annika Piitulainen
Eerika Myllys
Elina Kuznetsova
Ella Virto
Fanny Mustalahti
Frida Rosengård
Laura Hautaniemi
Liina Raatikainen
Nicole Heinämaa
Noona Pölkki
Rebecca Vuorio
Ronja Pikkuharju
Sassa Nyrhinen
Sonja Pylkkä
Susan Saarinen
Viivi Altonen
Vivian Virkki
Jaa artikkeli: