Kommentteja elämästä

Janne Metso on käsikirjoittaja ja toimittaja, jonka sielu on hänen omasta mielestään harmaa kuin Kouvolan keskusta. Me kouvolalaiset tiedämme, että se on värikkäämpi kuin luullaan.

Janne Metso on ollut pokkaamassa kahta Venla-palkintoa Hyvät ja huonot uutiset -ohjelman tiimin kanssa. Vaikka Metso teki vuosia Hyviä ja huonoja uutisia Henkka Hyppösen kanssa, hän ei vieläkään ole varma, onko Hyppönen kotoisin Valkealasta vai Kouvolasta.

Metso kertoo hukanneensa parhaat vuotensa Villi kortti -ohjelman käsikirjoittajana ja ohjaajana sekä HS Metro-lehden kolumnistina. Häntä iäkkäämmät tietävät, että parhaat vuodet ovat vasta edessä.

Hän aloitti tv-viihteen parissa Yle­­leaks-ohjelmassa yhtä aikaa Joonas Nordmanin kanssa.

Nyt Metso on keski-ikäinen lähiöisä, joka miettii, miksi Nordmanilla on oma tv-show, mutta hän itse on päässyt ruutuun vain näyttelemään Supermaniksi pukeutunutta Jyrki Kataista. Sopivien silmälasien kanssa yhdennäköisyys oli pelottava.

Toimittajana Metso on häärännyt Taloussanomissa, Kauppalehdessä, Nelosella, MTV:llä, Metrossa, Imagessa ja Ylen teksti-tv:ssä sekä onnistunut kaatamaan kahvia Kirsti Paakkasen päälle. (Päihittää päätoimittajan, joka on sotkenut vain kaksi ministeriä.)

Valkealan Sanomat sai ilon nauttia Janne Metson kuivan älykkäästä huumorista poikkeustilan virkistykseksi. Kolumnien lisäksi hän on lupautunut tekemään videopostauksia. Jos taloudessa suinkin on jokin laite, jolla nettiin pääsee, Metson (ajatusten)lentoa kannattaa käydä katsomassa. Saa vihjaista kaverillekin.

Onko toinen aalto tulossa?

Äiti Venäjästä ja seksuaalirikoksista

Miksei Trump ole huolissaan Venäjästä?

Miksi Lidl aloittaa kanta-asiakasohjelman vasta nyt?

Todellinen syy Katri Kulmunin eroon on se, että keskusta ei tiedä, mitä haluaa. Siksi homma meni Kul..munilleen.

Twitter merkitsi Donald Trumpin twiitit sinisillä huutomerkeillä, vaikka enemmän Trumpille olisi käyttöä Phizerin sinisillä pillereillä.

Salibandyliiga muuttaa nimensä F-liigaksi. Kukaan ei varmasti ymmärrä nimeä väärin.

Nyt selvisi, miksi Tui Finland ei ole korvannut peruttuja matkoja ja miksi Elon Musk avasi Teslan tehtaan koronavaarasta huolimatta.

Google ja Apple kehittävät uutta korona-appia. Ja ihan syystä sillä nykyinen versio ei sovellu korona-aikaan.

Hauskaa vappua kaikille! Vietitte sitä sitten koulut, rajat tai pelti kiinni.

Kimin paluu julkisuuteen

Red Bull haluaa aloittaa F1 kauden, eivätkä Finnairin työntekijät pidä suojamaskeja, mutta mitä tekemistä sillä on Teuvo Hakkaraisen kanssa?

Tauskin voi tilata ovelle laulamaan äitienpäivänä. Parempaa lahjaa on vaikea kuvitella.

Jari Litmasen koronavirus on merkkipaalu Suomen historiassa.

Jaa sivu