Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Korilla juhlatunnelmaa

Jo talvella pääsi häätunnelmaan Yrityskeskus Korilla Nastolan Villähteellä.
Villähteellä järjestettiin hää- ja juhlamessut nimellä Life Celebration 2020. Paikka on saavutettavissa niin omalla autolla kuin julkisillakin. Bussi pysähtyy lähelle. Villähteen rautatieasemalta reippailee alle puolessa tunnissa.
Vanhaan linja-autotehtaaseen remontoidussa juhlatilassa on Puusepänsali ja Tiilisali. Ne toivat rouheutta vastakohdaksi messujen herkälle tunnelmalle. Kahden vierekkäisen salin sijoittelulla kaikki oli helposti saavutettavissa.
Yrityskeskus Korilla järjestetyssä häätapahtumassa saattoi luoda katseita tulevaan, juhlavinkkejä poimien ja kontakteja hakien.
Maistiaiset, hää- ja juhlapukunäytökset, kakkukilpailu, kattauskilpailu ja muu ohjelma huolehtivat siitä, että väki viihtyi. Pianisti Miikka Kallio ilahdutti useaan otteeseen tunnelmallisella musiikilla.
Kakkukilpailun finalistit koristelivat kakut paikan päällä. Juhani Saario kertoi Korin historiasta. Eija Hyyryläinen Kukkakauppa Villiviinistä kertoi hää- ja juhlakukkien trendeistä, sesonkikukista, hiuskoruista ja kimpuista. Sini-Marianna Wireniltä FirefoxxFlowersilta saatiin näkemyksiä hatukkeista, hiuskoruista ja päähineistä. Valokuvaaja Heli Mielonen antoi hääpareille vinkkejä tärkeän päivän valokuvaamisesta.
JK

Artikkelikuva: Helmikuvaajien Save the Date -pop up kuvauspisteellä olivat kukat lainassa Kukka ja Sisustus Neilikasta.

Hää- ja juhlapukunäytöksen jälkeen malleja kerääntyi kuvattavaksi.
Lahden seurakuntayhtymä oli mukana omalla pisteellään.
Helmikuvaajien Save the Date -pop up kuvauspisteeltä. Kukat lainassa Kukka ja Sisustus Neilikasta.
Miikka Kallio taitaa juhlaan tunnelmaa luovan musiikin.
Helmikuvaajien Save the Date -pop up kuvauspisteeltä. Kukat lainassa Kukka ja Sisustus Neilikasta. Mallin asussa on klassista pitsiä
Helmikuvaajien Save the Date -pop up kuvauspisteeltä. Kukat lainassa Kukka ja Sisustus Neilikasta. Hapsumaisilla langoilla saa juhlavuutta.
Jaa artikkeli: