Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Kouvolan kaupunki tiedottaa 25.3.: Vuorohoidon järjestäminen hätätyöhön määrättyjen huoltajien lapsille

Kouvolan kaupunki järjestää ilta-, yö- ja viikonloppuhoitoa kriittisten alojen hätätyöhön määrättyjen huoltajien lapsille.

Koronavirusepidemian kehittyminen saattaa aiheuttaa kriittisten alojen työntekijöiden kutsumista hätätyöhön normaalin työajan ulkopuolella. Kaupunki tarjoaa vuorohoitoa näiden vanhempien lapsille, joiden hoito ei muutoin järjesty ilta-, yö- ja tai viikonloppuvuoron aikana.

Vuorohoitoa akuuttitilanteessa voivat saada varhaiskasvatusikäiset ja ensisijaisesti 1.-3. luokkalaiset koululaiset sekä perusopetuksen erityislapset. Palvelua voi saada, jos perheen molemmat huoltajat tai yksinhuoltaja on määrätty hätätyöhön. Akuuttitilanteen vuorohoito järjestetään Jaakonpuiston päiväkodissa. Päiväkodissa on varauduttu työvuorosuunnittelussa hätätyöstä johtuvaan hoitotarpeeseen.

Toimi näin:

Jos mahdollista, soita Jaakonpuiston päiväkotiin puh. 020 615 5302 (Eput-ryhmä) ja kerro akuutista hoitotarpeesta.

Tuo lapsi hoitoon. Osoite: Kalevankatu 7.

Jos hätätyön äkillisyyden ja kiireellisyyden vuoksi et pääse kuljettamaan lasta vakituisesta varhaiskasvatuspaikasta, koulusta tai iltapäiväkerhosta vuorohoitoon, ilmoita lapsen varhaiskasvatuspaikkaan tai iltapäiväkerhoon tilanteesta, niin lapsen kuljetus järjestetään.

Jaa artikkeli: