Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Kurssin päätös Iltatähdessä

Kouvolan kansalaisopiston laulukurssin opiskelijat esiintyivät 3. huhtikuuta Vanhassa Iltatähdessä. Kuulijoita oli kerääntynyt kaareen parisenkymmentä.

Kissa kuunteli konserttia hetken, mutta lähti ovien avautuessa omille teilleen. Olisi senkin kannattanut jäädä kuuntelemaan mukavan tunnelmallista konserttia. Mutta kun kissan tekee mieli lähteä kevätluontoon, niin kukapa sen menoa hennoisi estää. 

Hei me lauletaan -laulukurssi sopii kaikille, jotka haluavat laulaa yhdessä ja nauttia hetkistä laulamisen parissa. Laulamisesta on saattanut pitää taukoa pitkäänkin, eikä nuottilukutaito ollut välttämätön. Jouni Sjöblom veti kurssia Valkealan yläkoululla. Kevätlukukauden viimeisellä kerralla suunnattiin palvelutalon asukkaita ilahduttamaan.

Teksasin keltaruusu, Lapin tango, Suklaasydän, Partisaanivalssi ja muut klassikot saivat oheensa tältä seudulta olevaa tuotantoa. Jouni Sjöblomin omista lauluista esitettin kolme. Vuohijärveltä kantautui laulunlaineiden kautta Vuohijärvivalssi ja Ilta Orilammella.

JK

Kissa
Kissan tiet ovat arvaamattomat.
Jaa artikkeli: