Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Kustaantien Joulutapahtuma

 Valkealan Puotimuseon Museoyhdistyksen An­neli Karhu (artikkelin kuvassa) otti iloise­na asiakkaita vastaan pöydän ääressä. Hän oli askarrellut hur­maavia tonttuja, sekä neulonut kauniita villasukkia myyntiin.

Väkeä kävi mukavasti, kui­tenkin vähemmän kuin edellise­nä vuonna. Myyntituotot An­nelin myyntipöydän tuotteista menivät Valkealan Puotimuse­on hyväksi.

Joulupuuroa tarjoiltiin kahvila Verson edessä. Kahvilassa tiskin takana seisoi aina yhtä iloinen perhepastori Asta Turunen.

Asta Turusella oli tarjolla tuoksuvia joulutorttuja.

– Tapahtuma järjestettiin en­simmäisen kerran viime vuon­na. Aloimme yhdessä Hiuskeen Margetta Ala-Krekolan kanssa ideoimaan tapahtumaa ja saim­me sitten muita yrityksiä mu­kaan. Yhdessä on saatu tämä kiva tapahtuma sitten kasaan.

Versossa oli kahvilatuotteiden lisäksi arpajaiset ja tyytyväisiä arpavoittajia löytyi päivän ai­kana monta. Kahvia ja joulu­torttuja oli mennyt kovaa tahtia. Kahvila jää nyt pariksi viikoksi joulutauolle ja avaa uudelleen ovensa vuoden 2022 puolella.

Aholammen tilalta oltiin pai­kalla esittelemässä ja myymässä omia tuotteita. Maistiaisiksi sai mansikkaista Aholammen omaa herkullista mansikkaglögiä.

Aholammen tilan glögi lämmitti mukavasti.

Tapahtuma haluttiin järjestää puhtaasti paikkakunnan par­haaksi. Järjestäjät halusivat tar­jota asukkaille mukavaa jou­lutunnelmaa ja tuoda tietysti samalla näkyvyyttä Valkealan liikkeille.

  • Laura Parkko
Jaa artikkeli: