Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Lapsille TV-vinkkejä 14.5.-22.5.


Perjantai 14.5.
TV5 19.10 Trolls
(7). Trolls tuo ruutuun ihastuttavat, hullunkuriset ja värikkäät pörröpääpeikot. Kun jättimäiset bergeniläiset tunkeutuvat Trollikylään, ilopilleri Poppy ja yliharkitsevainen Risu lähtevät seikkailuun ystäviensä pelastamiseksi. Ä: Jeffrey Tambor, Justin Timberlake, James Corden, Zooey Deschanel, Christopher Mintz-Plasse, Christine Baranski, Anna Kendrick.

Lauantai 15.5.
MTV3 13.00 Yksin kotona 3
(7). Vakoojajoukko piilottaa arvokkaan mikrosirun 8-vuotiaan Alexin leikkiautoon. Nyt rosvot tahtovat aarteen takaisin, mutta neuvokas nappula on varautunut heidän tuloonsa… O: Raja Gosnell. R: Alex D. Linz, Olek Krupa, Haviland Morris, David Thornton, Scarlett Johanson, Lenny von Dohlen, Marian Seldes.
Nelonen 14.05 Autot (S). Pixar-studion koko perheen vauhdikkaasta animaatiokomediasta esitetään suomeksi puhuttu versio. Tarinan keskipistessä on kilpa-auto Salama McQueen, joka eksyy kisamatkallaan pieneen Syylari Cityyn. Tutustuessaan hinausauto Marttiin,veteraani Doc Hudsoniin ja Porscheen nimeltä Sally hän alkaa ymmärtää, että moni muu asia elämässä on tärkeämpää kuin kilpaileminen. Ä: Sami Uotila, Aarno Sulkanen, Irina, Heikki Silvennoinen, Antti Reini.

Keskiviikko 19.5.
Sub 08.05 Lucky Luken uudet seikkailut
(S). Kaksi Lucky Lukea. Lucky Luke huomaa joutuneensa lain väärälle puolelle, kun eräs kavala rikollinen tekeytyy häneksi.

Lauantai 22.5.
MTV3 13.00 Yksin kotona 4
(7). Joulun poika viettää isänsä rikkaan tyttöystävän kartanossa – ja kuinka ollakaan, vanhat tutut rosvot kiinnostuvat talon aarteista…
TV5 19.00 Paddington 2 (7). Brownien perheeseen onnellisesti asettunut Paddington on päässyt yhteisönsä suosioon. Etsiessään täydellistä lahjaa Lucy-tädilleen tämän 100-vuotissyntymäpäivän kunniaksi, hän löytää ainutlaatuisen ponnahduskirjan herra Gruberin antiikkipuodista. Paddington ryhtyy tekemään hanttihommia voidakseen ostaa kirjan. Mutta kun kirja varastetaan, on Paddingtonin ja Brownien tehtävä selvittää, kuka on varkauden takana. O: Paul King. R: Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Brendan Gleeson, Julie Walters, Jim Broadbent, Peter Capaldi, Hugh Grant.

Kuva: C Disney/Pixar, all rights reserved

Jaa artikkeli: