Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Lasten TV-vinkkejä 10.4.-11.4.

Lauantai 10.4.
MTV3 12.30 Viidakon veijarit
(7). Maurice saattaa näyttää pikku pingviiniltä mutta hänen sisällään asuu todellinen tiikeri! Mikään Kung-Fun paras taitaja Maurice ei ole, mutta pitää kuitenkin kavereidensa kanssa viidakon järjestyksessä. Koko joukko joutuu kovaan koetukseen, kun ilkeä Igor-koala iskee tonteille. Puhuttu suomeksi.

Nelonen 13.00 Madagascar (S). Alex-leijona (Petteri Summanen), Marty-seepra (Mikko Leppilampi), Mellman-kirahvi (Janne Reinikainen) ja virtahepo Gloria (Laura Voutilainen) asustelevat newyorkilaisessa eläintarhassa. Marty on kuitenkin kyllästynyt elämään vankeudessa ja haluaisi karata luontoon.
18.15 Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen (S). Sinikka ja Tiina Nopolan suosittuun Heinähattu ja Vilttitossu -lastenkirjasarjaan pohjautuvassa elokuvassa Heinähattu (Emelia Levy) on juuri aloittanut koulun, jossa hän pääsee oppimaan kaikkea uutta ja tutustuu samalla myös muihin lapsiin. Vilttitossu (Matilda Pirttikangas) ei ilahdu Heinähatun koulunkäynnistä, koska hän joutuu jäämään aamuisin kotiin ilman leikkikaveria. Kun Heinähattu on lähdössä onkiretkelle luokkansa kanssa, Vilttitossu keksii ovelan juonen.
TV5 16.15 Beethoven (7). Newtonien kotiin harhailee suloinen bernhardilaispentu, jonka perheen lapset haluavat lemmikikseen. Isä ei kuitenkaan helly helposti karvaiselle täystuholle… O: Brian Levant. R: Charles Grodin, Bonnie Hunt, Dean Jones, Oliver Platt, Stanley Tucci.
AVA 21.00 Night at the Museum: Haudan salaisuus (7). Larryn pitäisi palauttaa museoesineet henkiin herättävä salaperäinen Ahkmenrahin tabletti Lontooseen, ennen kuin se menettää voimansa. O: Shawn Levy. R: Ben Stiller, Owen Wilson. Robin Williams, Steve Coogan,Ricky Gervais, Rebel Wilson, Ben Kingsley.
Sunnuntai 11.4.
Sub 17.01 My Little Pony elokuva
(7). Mane Sixin tähän mennessä jännittävin ja suurin seikkailu! Kun uhkaava Storm King hyökkää Laukkaporiin aikeenaan varastaa ponien taika, koko Equestrian tulevaisuus on vaarassa. Ennennäkemättömässä seikkailussa ponitlähtevät toiminnantäyteiselle ja sankarilliselle matkalle, joka vie heidät ensi kertaa kotinsa rajojen ulkopuolelle heidän etsiessään apua taianomaisilta vuorilta, merenalaisista maailmoista ja jopa huimalta, lentävältä merirosvolaivalta. O: Jayson Thiessen. Elokuva on puhuttu suomeksi.

Kuvat: C Tuotantoyhtiöt

Jaa artikkeli: