Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Likolammen Tiikerien kausi päätökseen – aluesarjasta ykkössija

Likolammen Tiikerien D06 -jääkiekkojoukkueen sarjakausi päättyi 30.3. Varkaudessa Kymi-Saimaa -alueen D2 juniorien AA-tason lopputurnauksessa.

Joukkue lähti turnaukseen alueen jatkosarjan kolmannelta sijalta. Välierässä LiTi kohtasi Ketterän ja eteni finaaliin 5-1 voitolla. Finaalissa vastaan asettui jatkosarjan voittanut Warkis, jolle LiTi oli hävinnyt kevätkauden molemmat ottelunsa. Tiikerit oli loppuottelussa vahvempi ja kultamitalit matkasivat Valkealaan 5-1 tuloksella.

Tiikerien kausi paketoitiin jo perinteiseksi muodostuneessa Holmberg Cup -turnauksessa Peurungalla 6.-7.4. Kahtena edellisenä vuotena LiTi oli jäänyt harmillisesti turnauksessa neljänneksi, mutta nyt tuliaisina oli pronssimitalit, kun viimeisessä ottelussa joukkue otti 3-2 voiton Haminan Kiekko Ympyröistä.

Kauden lopussa LiTi-pelaajista palkittiin LiTi All Star -pokaaleilla Riku Niitamo, Verneri Barkman, Aaron Honkanen, Aaro Rahkonen, Roope Kukkonen ja Tuukka Siekkeli. Pelaajat valitsivat keskuudestaan joukkueen arvokkaimmaksi pelaajaksi Nuutti Virtasen. Kauden aikana eniten kehittynyt pelaaja oli Elias Rahkonen. Muut joukkueessa kuluneella kaudella pelanneet olivat: Urho Backman, Niko Pihkala, Anton Seppä, Atte Norokorpi, Pekka Pakarinen, Toni Karjalainen, Otto Heimonen, Roope Raninen ja Samuel Kortesluoma.

Likolammen Tiikerit siirtyvät nyt kevättauolle ja omatoimisen kesäharjoittelun pariin. LiTi jatkaa edelleen toimintaajääkiekkoa hymy huulilla ja lapsen elämässä saa olla muutakin kuin jääkiekko -periaatteilla. Joukkueen toimintaan pääsee mukaan ottamalla yhteyttä joukkueen johtoon. Yhteystiedot löytyvät joukkueen kotisivuilta. Joukkueessa pelaa pelaajia ikäluokista 2005-2008.

Jani Kortesluoma

Jaa artikkeli: