Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Luonnonkaunis Kouvolasta

Missiemo Henna Peltosen luotsaama Miss EW on kolmatta kertaa järjestettävä kauneuskilpailu. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin Vilma Halme Kouvolasta.
Kilpailussa vaaditaan luonnonkauneutta. Kauneuskirurgia on ehdottomasti kielletty. Edes irtoripsiä ei sallita. Täysi-ikäisyyden ohella tärkeää on esimerkiksi hyvä maine.
Kilpailut pidettiin Vantaalla Hämeenkylän kartanossa. Kilpailun voitti espoolainen Tiia Aalto, ja toiseksi perintöprinsessaksi valittiin turkulainen Essi Tähkä.
Voittaja Tiia Aalto suuntasi Viroon, jossa häntä haastateltiin televisioon, radioon ja lehtiin.
Miss EW tuotantotiimi pitää tärkeänä, että kisa on kaikille finalisteille upea ja ikimuistoinen kokemus ja kilpailu toimii myös erittäin hyvänä ponnahduslautana.

Tiia Aalto voitti kilpailun

Miss EW tarina

Henna Peltosen ajatuksena oli vuonna 2017 Miss EW-kilpailua käynnistäessä järjestää pienellä paikkakunnalla pieni kauneuskilpailu lähinnä omaksi iloksi.
-Olin jo pitkään kaivannut entisajan missikisojen tuntua ja halusin luoda kilpailun, jossa kunnioitetaan perinteitä, perinteisiä kauneusihanteita ja jossa yhdistyy luonnollinen naiskauneus, Suomen historia sekä Suomen upea luonto. Halusin missikisan, jossa on ripaus myös aitoa Suomifilmien tunnelmaa.
Henna Peltonen ei halua etsiä kisassa itsensä kopiota. Hän itse on käynyt kauneusleikkauksissa. Hän haluaa kisan kautta tuoda uusia roolimalleja nuorille tytöille, jotka ovat näinä aikoina kovien ulkonäköpaineiden alla.
Kirjoituksessaan Henna Peltonen lisäsi:
-Haluan tuoda Miss EW –kisalla jotain vanhaa takaisin, unohdettuja perinteisiä kauneusihanteita ja tietynlaista raikkautta. Asioita mitä itse olen kaivannut jo pitkään. Eri ikäryhmien lähettämästä valtavasta palautemäärästä ja kiitoksista päätellen myös moni muu on niitä kaivannut.
JK
Kuvat Miss EW

Vilma Halme pääsi ensimmäiseksi perintöprinsessaksi.
Essi Tähkä valittiin toiseksi perintöprinsessaksi.
Jaa artikkeli: