Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Mediatiedote 1.4.: Kouvolan kirjastolla käyttöön väliaikainen e-asiakkuus

Ilouutinen kouvolalaisille: Vaikket olisi kirjaston asiakas, voit saada käyttöösi poikkeusolojen ajaksi e-asiakkuuden. Sillä pääset käyttämään kirjaston sähköisiä palveluja, eli lainaamaan esimerkiksi äänikirjoja. Liikunta- ja kulttuuripalveluille on paljon myös muita sähköisiä palveluja, joihin kannattaa tutustua.

Henkilöille, joilla ei ole kirjastokorttia Kouvolan kirjastoon, voidaan 1.4. alkaen tehdä oma väliaikainen e-asiakkuus. Palvelun avulla pääsee käyttämään kirjaston e-aineistoja kotoa käsin.

Asiakkuus perustetaan puhelimitse ja e-asiakkaat poistetaan poikkeusajan jälkeen.
Asiassa palvelevat kirjastojen asiakaspalvelunumerot maanantaista perjantaihin kello 10-14:

• Pääkirjasto p. 020 615 5232

• Kuusankoski p. 020 615 4046

• Myllykoski p. 020 615 4745

Kotimaisia aikakauslehtiä sisältävää eMagz-lehtipalvelua on mahdollisuus etäkäyttää 1.4. alkaen.

– Uuden e-asiakkuuden avulla voimme tarjota pääsyn sähköisiin aineistoihin kaikille kouvolalaisille poikkeusaikana. Tervetuloa lukemaan aikakauslehtiä ja e-kirjoja kotoa käsin sekä katsomaan elokuvia Kirjastokinosta, kirjastopalvelujohtaja Selja Kunttu kommentoi.

Sähköisten palveluiden valikoimaa kehitetään koko ajan

Liikunta- ja kulttuuripalveluille on paljon myös muita sähköisiä palveluja, joihin kannattaa tutustua: voit esimerkiksi surffailla taidemuseon kokoelmissa, tutkia vanhoja kouvolalaisia valokuvia ja vierailla virtuaalisesti Poikilo-museoiden Kartanoiden Kouvola –näyttelyssä.

Liikunnan puolella on tarjolla laaja joukko erilaisia verkosta katsottavia jumppavideoita, kuten vaikkapa tuolijumppa, perhejumppa, vessapaperijumppa ja eläinjooga. Lisäksi tarjolla on vinkkejä ulkoliikuntaan niin luontopoluilla, kuntoradoilla kuin frisbee-golfinkin parissa.
– Verkon kautta käytettäviä palveluja on tuotettu palveluissamme koko ajan. Nyt kehitämme tarjontaa, jotta kaupunkilaisille voidaan tarjota poikkeusoloissakin mielialaa ja fyysistä kuntoa ylläpitäviä liikunta- ja kulttuurielämyksiä, liikunta- ja kulttuurijohtaja Vesa Toikka sanoo.

Oheisesta linkkiluettelosta pääsee katsomaan esimerkiksi Puotimuseota.

https://www.kouvola.fi/wp-content/uploads/2020/04/Palvelut-verkossa.pdf

Jaa artikkeli: