Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Nopeat abit

Abipäivän sää oli harmaa. Runsas joukko kerääntyi katujen varsille ihailemaan asuja, nauttimaan iloisesta tunnelmasta ja pelastamaan karkkeja liiskatuiksi joutumiselta.
Saivat jotkut lapset abeilta karkkeja ihan suoraankin, ettei tarvinnut maasta kaikkien nostella. Siivoamista jäi varmasti.
Sumulaaksontieltä kohti Manskia 13. helmikuuta lähteneen abikulkueen tahti oli reipas. Myöhästyjän täytyi etsiä oikotietä, jos mieli päästä kulkueen johdon kanssa samalle tasalle.

Valkealan lukiosta saapuneiden joukossa oli Elovena-tyttö. Mukana tietysti paketti nimikkotuotteita ja lyhde.

Hahmojen kirjoa

Virkavaltaa oli ihan FBI:stäkin saapunut paikalle. Elovena-tyttö kävi näyttäytymässä ennen asun vaihtamista toisenlaiseen. Teletapit eivät varmastikaan menneet vielä nukkumaan. Dinosaurus käyttäytyi varsin kiltisti. Ovat vuosimiljoonat tehneet selvästi hyvää käytöksen kannalta.
Taitaa pitää paikkansa tieto, että mansikka pitää sateesta, oli nimittäin viimeisten lähtijöiden joukossa. Rankaksi ei sadetta voinut sanoa, mutta sateenvarjo kuitenkin kannatti olla mukana.
JK

Manskilla oli melkoinen vilinä.
Yhteispotrettiin kerääntyi Disney -hahmoja. Minni ja Belle on helppo erottaa. Ihmeperheen äiti on Elli Vaara, supersankarinimeltään Neiti Rajaton. Tytär on nimeltään Ilona ja mustatukkainen. Äidin hiukset ovat ruskeat, joissa on punaista vivahdetta. Veikkaisin kunkin olevan Ilona, lukkoon en arvaa lyödä.


Artikkelikuva: Värikästä joukkoa asteli entisen Anttilan ohi.

Jaa artikkeli: