Omistajanmuutos yhteistyökumppaneille

Kuten monet ovat saattaneet kesänumerosta lukea, yrityksen omistajuudessa on tapahtunut muutoksia. Ei mitään järin dramaattista, toimitusjohtajan sukunimikin pysyy samana, mutta eteenpäin mennään! Lisää voi lukea osoitteesta https://valkealansanomat.fi/omistajanmuutos.

Seppo hoitaa edelleen ilmoitusmyyntiä etenkin vanhojen asiakkaiden suuntaan ja Sepon saa tuttuun tapaan kiinni numerosta 0405565066. Minä palvelen niin vanhoja kuin uusia asiakkaita ja vastaan myös uusista tuotteista. Tarkoituksemme on laajentaa ilmoitustarjontaa ja yhteistyömahdollisuuksia. Näiden suhteen kannattaa olla yhteydessä suoraan minuun, [email protected] tai 0405667054.

Muutamien kanssa onkin jo ollut puhetta verkkomainonnan tarjonnasta. Liitteenä on päivitetty mediakortti josta löytyy printtihinnaston lisäksi verkkomainonnan hinnasto. Verkkomainonnasta sen verran että tavoitteemme on luoda mahdollisimman hyvä lukijakokemus myös verkon puolella, joten mainospaikat ovat tarkkaan valittu. Ne myös näkyvät yleistyneistä mainoksenesto-ohjelmista huolimatta.

Tällä hetkellä vierailuja on reilu 1000 kuukaudessa, mutta määrän odotetaan kesän aikana kasvavan. Koska tavoitteemme on myös lisätä tilaajamääriä, pyrimme lisäämään liikennettä verkkosivuilla niin sosiaalisen median, hakukoneiden kuin printtilehdenkin kautta. Käytämme siis itse resursseja markkinointiin ja teillä on mahdollisuus hyötyä tästä.

Verkkomainonnan lisäksi olemme halukkaita kokeilemaan erilaisia muita yhteistyön muotoja, kuten tapahtumia tai sisältömarkkinointia. Olethan yhteydessä [email protected], mikäli haluat lisätä kysyntää ja myyntiä!

Seuraava erikoisnumero suuremmalla painosmäärällä julkaistaan asuntomessujen yhteydessä. Suunnitteilla on kaksi numeroa joita jaetaan asuntomessuilla Valkealan Sanomien omalla pisteellä, jossa meillä on myös oma näyttö mihin kasataan sisältöä sosiaalisesta mediasta ja mainostajiltamme.

Laittakaa rohkeasti viestiä, minut tavoittaa tosiaan sähköpostilla, puhelimitse, WhatsAppilla tai Facebookissa, ihan mikä teille on helpoin! Mielellään myös tapaamme Teron kanssa kaikkia yhteistyökumppaneitamme, valitettavan harva on meille ennestään tuttu!

Ystävällisin terveisin,
Olli Kousa
Toimitusjohtaja
Valkealan Sanomat Oy

PS. Teron tavoittaa parhaiten osoitteesta [email protected]