Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Pääkirjoitus: Viisasta rauhaa

Sain edelliseen kirjoitukseen aika lailla mahtumaan sen viestin, että toisten ihmisten terveydestä pitää välittää ja pandemian etenemistä tulee estää. Toivon voivani välittää myös rauhoittavaa viestiä. Paniikkiin ei ole syytä, ja pelko sinänsä aiheuttaa enemmän pahaa kuin se, mitä pelätään. Pelko vie pimeään. Vastakohta ja valon valinta on rakkaus. Sitä on toisista välittäminen.
Jotenkin olen aina ajatellut, että suurimpaan osaan vaivoista löytyy lääke luonnosta. Jo pelkkä luonnossa liikkuminen on lääkettä. Yrtit ja kasvit voivat olla täsmälääkkeitä. Mainitsin, että Suomessa kehitetään lääkkeitä, joilla voidaan estää koronan aiheuttamia vaurioita. Jokin särähti pahasti korvaan, kun kuulin, että ennen käyttöä lääke pitää vielä Yhdysvalloissa hyväksyttää. Järjestelmä antaa liikaa valtaa samoihin käsiin.
Uskon niihin lääkkeisiin, jotka selvästi parantavat sairaudesta. Sivuvaikutukset ovat hyväksyttäviä, jos parempaa vaihtoehtoa ei ole ja ne ovat pienempiä kuin alkuperäinen vaiva.
Ainakaan kaiken varalta ja ennakkoon ei kannata piikkejä ja pillereitä pistellä. Kuulin toissa viikolla esityksen, jonka mukaan rokotusvastaisuuteen taitaa olla ihan todelliset perusteet. Vanhemmat voivat mieltää lapsen sairastumisen johtuvan rokotteesta. Vaan eipä tapauksia näytä Suomessa olevan, kun niitä ei saa rokotteista johtuviksi merkitä. Jos poliorokotteesta tulee polio, voidaan valehdella vain, että se olisi tullut muutenkin. Vaan jos sairaus onkin jokin muu, sitä ei saa yhdistää rokotukseen ollenkaan. Nähtiinhän tyyli tässä koronassakin. Testejä tehtiin niin vähän, ettei saatu todellisia lukuja. Eivät viranomaiset ja johtavat poliitikot aina totuutta kerro. Hyvät ja rohkeat ihmiset kertovat, jotkut jopa henkensä riskeeraten. Ihmiset päästettiin alkuun levittämään tautia, koska sitä ei ollut tarkoituskaan estää. Levitettiin pelkoa. Kannattaa kuunnella niitä, jotka haluavat levittää totuutta hyötymättä itse. Jos osaa kuunnella, mitä avara sydän sanoo, löytää, mikä on totta.
Minä en aio ottaa koronarokotusta, mutta aion vähentää henkilökohtaisia kontakteja tautiseen aikaan. Jos joku rokotteen väkisin pistää, rinnastan sen vähintään syyttömän vangitsemiseen. Jos rokote tulee markkinoille vähemmässä kuin kolmessa vuodessa, sitä on tiedetty valmistella etukäteen. Eli rokotteen tekijä on todennäköisesti aiheuttanut taudin ja saa rahat rokotteista sekä on päässyt päättämään rokotteen osaset. Kuulostaako luotettavalta taholta? Jos taas rokote tulee enemmän kuin kahden vuoden päästä, siitä tuskin voi siksikään olla hyötyä, että virus on jo muuntunut.
Kun yhdistetään köyhä hengen ja ruumiin ravinto, rokotteiden sisältämät raskasmetallit ja 5G, ollaan tilanteessa, jossa ihmetellään, miksi ihmiset ovat niin tahdottomia, voimattomia ja sairaita. Mitä ihmisen malliset antennit muuta voisivat olla.
Rokotteita on jokunen asemansa uhrannut tutkija myös tutkinut. Heiltä saa neuvon, että jokaisen rokotteen ottajan ja rokottajan tulisi tietää, mitä suoneen pistää. Enpä ole tiennyt, tunnustan. Tuskinpa kaikkea tietävät edes rokotteiden ostajat?
Anteeksi, jos pudotan pohjaa pois jonkun viranomais- tai demokratiauskolta. Minulta se on tässä asioita seuratessa pudonnut kokonaan. Sinisilmäisyyden aika on ohi. Hyvyys ei ole heikkoutta vaan voimaa. Kuuntele sydäntäsi, uskooko se tätä varoitusta vai monikansallista lääkejättiä, joka on tuomittu tutkimustulosten väärentämisestä, mutta saa silti yhä kerätä miljardivoittoja rokotteista.
Uskon niitä tutkijoita, jotka tarkistavat monesta puolueettomasta tutkimuksesta ennen kuin puhuvat. Viimeksi kuuntelemistani ymmärsin, että virusten tuhoamisen apujoukkona elimistö tarvitsee todella paljon, peräti useita grammoja C-vitamiinia. Lisäksi tarpeellisia ovat D-, K- ja A-vitamiinit ja magnesium. Kalsiumia tulee olla todella vähän, ettei se päöse soluja tai verisuonia tukkimaan. Ja sokerin ja muiden nopeiden hiilihydraattien nauttiminen jumittaa elimistön puolustuksen jopa useiksi tunneiksi. Ehkä nyt olisi hyvä aika alkaa välittää myös itsestään.

Auli Kousa, päätoimittaja

Jaa artikkeli: