Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Palloilun mestareita

Käyrälammella nähtiin rantalentopalloilun huippunimiä kun aikuisten SM BeachVolley-kiertue pysähtyi Kouvolaan toisen osakilpailun merkeissä. Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettiin myös JNBT-kiertueen otteluita.
Beach volleyn entinen Avoin kiertue tunnetaan nykyisin nimellä Jyrki Nurminen Beach Tour eli lyhyesti sanottuna JNBT-kiertue. Jyrki itse pelasi Käyrälammella menestyksekkäästi Santeri Sirénin kanssa.
Katsojia riitti hyvin vaihtelevasta säästä huolimatta. Ajoittaiset sateet olivat nopeasti ohi.
JK

Monella kentällä tapahtui samanaikaisesti. Oli lämmittelyä ja pelaamista.
Pallon palautus vaatii taitoa, nopeutta ja hyvää kuntoa.

Tulokset: Naiset/ Kouvola ranking: 1. Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina Parkkinen 1500 pistettä, 2. Niina Ahtiainen ja Riikka Lehtonen 1200, 3. jaettu sija Anna Rantala ja Ida Sinisalo 950; sekä Team Suomen Diesel Voima Vuorinen / Prihti, Vilhelmiina Prihti, Aliisa Vuorinen 950. Miehet/K.r.: 1. Jyrki Nurminen ja Santeri Sirén 1500, 2. Pekka Piippo ja Pyry Topio 1200, 3. Jaakko Keskitalo ja Teppo Pulkkinen 950 sekä Vili Topio ja Verneri Vetriö 950. JNBT Naiset K.r.: 1. Maria Laine ja Minna Sikiö 525, 2. Marika Kotilainen ja Satu Seppälä 420, 3. Heli Kakko ja Sari Tauriainen 333. JNBT miehet/K. r.: 1. Pasi Kuosmanen ja Joel Laakso 525, 2. Mika Myötyri ja Mika Tolvanen 420, 3. Kai Lehtinen ja Eero Saarimaa 333.

Jaa artikkeli: