Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Prinsessa areenalla

Toiminimi Prinsessa Salmisen hallitsija vastasi kuninkaallisesta naurattamisesta Pato Areenalla 30. lokakuuta järjestetyssä Muoti- & kauneusillassa. Juontajana otti lavan haltuunsa monen vuoden kokemuksella Joanna Kuvaja.
Yksi ja ainoa, juuri se oikea naurattaja alla tähtien, voi käyttää toiminimenään Prinsessa Salmista. Krisse-lempinimellä tunnetuksi tullut Kristiina Salminen käsitteli parisuhdettaan ja uraansa. Hän vei jo aikaan ennen Krisseä. Äiti ja isä hänet tekivät. Veli sai alkunsa kotona. Toinen lapsi haluttiin saattaa alulle fiinimmässä paikassa. Ruotsin kuninkaalliset käyttivät ennen sviittiä. Ensimmäisellä kerralla ei tärpännyt, niin Krisse ei syntynyt Ruotsiin.
Perhe on Krisselle tärkeä, niin oma kuin syntymässä saatu. Krisse on edelleen viihtynyt äitinä. Hän käy Lahdessa porukoilla jos tarvitsee rahaa. Tälle voi olla vain kaksi selitystä, joko Krisse yrittää korjata mennyttä ja rakentaa palatsia tai hän ei ole nähnyt vanhempiaan vuosiin. Tai sitten hän vitsaili…
Häät ovat Krisselle tärkeitä. Niitä hän leikkii aina kun mahdollista. On hän kyllä oikeastikin naimisissa. Tällä kertaa leikkisulhaseksi löytyi Aimo. Vähän vaikea uskoa, että romantiikka olisi Aimolla jäänyt viidenkymmenen vuoden takaiseen vaimon kosintaan. Olihan Aimo heti valmis kosimaan saadessaan prinsessan ja varmasti kannatusta yli puolelta salilta. Europen Final countdownin sävelkuvion tapailu kertoi tilanteen vakavuudesta. Sen pienen hetken suhde kestää voi, ennen kuin Krisse lähti lavalta väliajalle pois. Valssin sijaan oli discotanssia. Siinä sai olla liikettäkin, joten ei tarvinnut Aimon heilua liikkumatta. Kaasoja Krisse vannotti olemaan pilaamatta hänen häitään.

Lavaa oli koristeltu syksyyn sopivasti.
Saunailtaan löytyy vaihtoehtoja perinteiselle kylpytakille.
Värejä kannattaa käyttää rohkeasti.
Esimerkiksi pitsikoristelulla saa asuun vaihtelua.

Syksyn muotia

Joanna Kuvaja, omaa sukua Väre, valittiin Miss Suomen II perintöprinsessaksi vuonna 2007. Sen jälkeen hän on juontanut esimerkiksi Viiden jälkeen -asiaohjelmaa ja seikkailuohjelma Fort Boyardia.
Käsinvalmistetusta paperista tehty hääpuku oli yksi illan omalaatuisimmista asuista. Ihastusta herättivät monet muutkin asut. Villan eduiksi Joanna Kuvaja mainitsi luonnollisuuden ja lämpötilan vaihtelun tasaamisen. Näytöksen väreissä ja materiaaleissa oli monipuolisuutta.
Hengittäminen, hartioiden alhaalla pitäminen ja onnellinen hymy ovat eduksi asun kantamisessa. Kun laittaa käden silmille ja hitaasti katsoo maailmaan, miltä täällä näyttää, saa Krissen mukaan esille onnellisen hymyn.
Krisse esitteli vaatteitaan. Tyllin hän laittoi itse kesämekkoon. Kengät on yhden Jennin. Krisse otti ne eteisestä kyläillessään. Joanna päivitteli Krissen juttuja kuunnellessaan luvassa olevaa pitkää kotimatkaa. Joanna Kuvaja oli kuitenkin siitä onnellisessa asemassa, että sai kyyditä prinsessaa. Harva saa sellaista tehtävää osakseen.
JK

Asuja esiteltiin monenlaisiin tilanteisiin, kuten urheiluun.
Tässä hääpuvussa täytyy toivoa kaunista säätä.
Punainen herättää varmasti juhlissa huomiota.
Joanna Kuvaja ja Krisse Salminen avustivat arvonnassa.


Artikkelikuva: Lipun hintaan kuuluu väliajan ruokailu.

Jaa artikkeli: