Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Rakkaudentunnustus

 Laulaja-lauluntekijä MIL­LANEN julkaisi Letkeän Se paikka -singlen. Kap­pale on alkujaan rakkaudentun­nustus MILLASELLE avopuo­lisolta.

– Matkustelimme paljon yh­dessä ja saimme huomata, että ympärillä olevat ihmiset teki­vät kodin, ´sen paikan´ – sijain­nilla ei ollut väliä. Uskon, että jokaisella on se paikka jossain. Se paikka, jossa on hyvä olla juuri sellaisena kuin on, kertoo Espanjassakin asunut MILLA­NEN.

MILLANEN keikkailee sään­nöllisesti avopuolisonsa kitaris­ti/lauluntekijä Henri Piirilän kanssa.

He tekevät yhdessä musiikkia eletyistä tarinoista sekä maala­tuista unelmista. Henri kirjoitti Se paikka -kappaleen kertoak­seen tunteistaan.

Kuva: Robert Joe

Helsinkiläinen modernia folk-poppia tekevän MILLANEN julkaisi Se paikka -nimisen singlen 12. maaliskuuta. Kap­paleen tuottaja Tuomas Lehti­nen tunnetaan yhtyeistä TCT ja LEHTISET. TCT tunnetaan varmastikin parhaiten menesty­neestä kesähitistä Rannalle, jol­la on pelkästään Spotifyssa lä­hes 7 miljoonaa kuuntelukertaa.

MILLANEN haluaa musiik­kinsa huokuvan iloa ja toivoa, vaikka laulujen aiheissa sukel­letaankin syviin vesiin.

– Lauluntekijänä haluan luoda kuulijoille toivon tunteen, että kaikki on hyvin. Sitä me tarvit­semme enemmän tähän maail­maan. Haluan myös rohkaista ihmisiä elämään omannäköistä elämää. Olen itse tehnyt yhden elämäni vaikeimmista päätök­sistä, kun jätin hyvän parisuh­teen ja ihanan ihmisen, koska meillä oli eriävät näkemykset unelmista. Omannäköinen elä­mä ja unelmat musiikkiurasta veivät minut asumaan ja keik­kailemaan Espanjaan ja sieltä aina musiikkituotannon linjalle Ikaalisiin, josta valmistuin lau­luntekijäksi 2019, artisti kertoo.

MILLASELLA on vakiintu­nut tiimi ympärillään. Tiimin kanssa työstetään uutta musiik­kia sekä suunnitellaan artisti­uraa.

Se paikka on MILLASEN kolmas single. Kesällä on lu­vassa siihen kytkeytyvä musiik­kivideo. Viime vuoden aikana MILLANEN julkaisi kappaleet Luulin että kerkeen ja Kesytä mut.

Kappaleen on sovittanut Mil­la Hartikainen. Sävel on sa­nojen lisäksi Henri Piirilän kä­sialaa. Muusikot, tuottajat ja miksaajat ovat Tuomas Leh­tinen ja Jari Mäenpää. Mas­teroinnista vastaa Minerva Pappi, Waudio. Julkaisija puo­lestaan on Texicalli Digital Oy. Bubblypink Musiciä on puoles­taan kiittäminen siitä, että sain tietää kappaleesta.

Janne Kousa

Kuva: Robert Joe

Ylinnä oleva promokuvakin on Robert Joen.

Jaa artikkeli: