Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Paljon tinakuoria enemmän

Yksi suosituimmista Elovalkeiden tapahtumista oli 14. elokuuta järjestetty Viihdeteatterin esittämä Suklaasydän Tirvan lavalla.
Seinänvierustatkin olivat hyvin suosittuja. Penkkejä kannettiin lisää, että paikan saaminen olisi varmistunut. Kesken iltaa satoi vettä, joten sisätiloissa oleminen oli viisaasti suunniteltu. Hymyilyttävän viihdyttävä esitys vei kultaiselle 60-luvulle. Kiitettävä palaute kuului jo kerta toisensa jälkeen raikuvissa aplodeissa. Esityksen jälkeen eräs kertoi kuulleensa kaikkia lauluja. Eräs toinen kiitti läheistään tästä elämyksestä.
Vetonauloiksi hyvästä syystä osoittautuivat Anna Hanski, Annika Eklund ja Sani. Kaikilla on hittejä omasta takaa. Tunnetuimmasta päästä ovat Annika Eklundilla Shanghain valot, Aikakoneesta tutulla Sanilla Samuli Edelmannin kanssa laulettu Tuhat yötä ja Anna Hanskilla Jos et sä soita. On myös syytä muistaa bändin svengaava osuus konserttielämyksen rakentamisessa. Puhumattakaan siitä, että täydessä salissa voi vajaata helpommin odottaa aplodien raikuvan kunnolla.

Yleisöä ei yhteen kuvaan saanut edes mahtumaan.
Anna Hanski, Annika Eklund ja Sani kuulostivat hyviltä yhdessä ja erikseen.

Kappalemuistoja ja -tietoutta

Otto kanervan kirjoittamassa ja ohjaamassa näyttämökonsertissa kuultiin iskelmähittejä dialogin täydentämänä. Laila Kinnunen, Carola ja Olavi Virta sekä ihana italialainen pianisti ovat käyneet nauttimassa silakkapihvejä kylän ravintolassa ennen suurtansseja. Sinne mielivät myös tarjoilijattaret Leena, Ulla ja Helena.
Agenttitunnelmiin vei Carolan tunnetuksi tekemä käännöskappale Ei aina käy niin kuin haaveillaan. Nuoren naisen valitus Herrojen kanssa pellon laidassa tunnetaan pohjoismaissa erilaisina versioina. Yksinkertaisesti laulun idea on siinä, että lapsen saaneen naisen seura enää herroille kelpaa. Laulun sävy on näpäyttävä. Syytä on varoa lipeviä ja metkuilevia herroja. Koska Laila oli yksi mainituista henkilöistä, ei ollut ihmekään, että konsertissa kuultiin hyvin menevä Brigitte Bardot.
Autoon mahtui sen verran väkeä, että yleisöä nauratti. Puhumattakaan siitä kun Anna Hanski kysyi: -Olikos täällä Kouvolassa päin autoja kuuskytluvulla? Autoteema ulottui väliajan toivotuksien miesten osuuteenkin. Miesten toivottiin tulevan ajoissa takaisin potkimasta autonrenkaita.
Esityksessä selvisi, että rakkaus ja avioliitto tarvitsee tutun tai vahingon. Tulevan kunnanlääkärin kanssa vahingossa naimisiin mentyään voisi saada suureen taloon monia uusia vahinkoja…
JK

Välillä tunnelmoitiin rauhallisesti.
Välillä oltiin riehakkaan ilakoivia.Jaa artikkeli: