Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Selänpäässä tehdään asiat sydämellä

Selänpään koulun tietävien on helppo löytää Ravintola J.Corazon. Koulu loppui 2016. Ravintola alkoi 2019.
Cipa Ora heitti ajatuksen miehelleen, että tehtäisiin ostetusta vanhasta koulusta ravintola. Idea johti tekoihin ja keväällä 2019 Cipa avasi ravintolan. Puolisolla oli jo ennestään useiden vuosien kokemus yrittäjänä.
Cipan haluun päästä toteuttamaan itseään ravintolatoiminnassa vaikuttivat auringonpaiste ja sijainti mäen päälläa. Kohtuullinen matka Repovedelle ja Verlaan innostivat myös yrityksen perustamiseen.
Cipa kertoo, että ruoat tehdään pitkälti itse. Hän haluaa oman kädenjäljen näkyvän joka annoksessa. Pizzaa ja burgereita ei aluksi haluttu tehdä, koska niitä on niin monessa paikassa tarjolla. Kysynnän myötä sovittiin, että otetaan viikosta oma päivä burgereille.
Aasialaisille ruoille on omia teemapäiviä, jotka ovat myös olleet todella suosittuja. Aasialaista on valmistettu myös tilausruokana juhlaporukoille.

Cipa Ora vie parhaillaan annosta asiakkaalle.

Ravintolassa esiintyy pieniä orkestereita. Karaoken tunnelma on myös kävijöiden mieleen. Laajaa lauluvalikoimaa uudistetaan koko ajan. Äänentoistoon on satsattu. Piuhat tilattiin Yhdysvalloista asti.
Ravintola on etenkin motoristien, kesäautoilijoiden, mökkiläisten ja kyläläisten kohtaamispaikka. Harrasteautoille on myös järjestetty tapahtumia. Motoristit on huomioitu terassin eteen tehdyllä motoparkilla.
Uusi kabinetti on osoittautunut tarpeelliseksi tilaksi sadesään sattuessa sekä juhlia järjestettäessä. Myös perheet ovat nauttineet siellä yhteisestä ajasta.
A-oikeudet omaava ravintola J.Corazon on normaalisti auki aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.
JK

Tältä paikalta lähti 18.6.1941 JR 25/1/KKK. ja KRH. jatkosotaan, kerrotaan ravintolan pihalla olevassa kivessä.
J.Corazonin sisustus lumoaa Yhdysvaltojen matkasta haaveilevan.

Artikkelikuva: Hevostaulu luo tunnelmaa.

Jaa artikkeli: