Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Suunta kohti itää

Miss Office -osakilpailut järjestettiin 19. elokuuta Helsingissä. Margarita ”Margo” Oll sai idean järjestää tapahtuman. Hän järjesti sen yhdessä Irina Gediken kanssa. Kumpikin on Kouvolasta. Kuten myös Master Class-kesämeikin opastanut Nadejde Shestakova. Komus järjestää loppukilpailun Moskovassa.
Suuri osa osakilpailuun osallistuneista naisista asuu Helsingissä. Siksi kilpailut päädyttiin järjestämään siellä.
Margo Oll kertoi, että yhteistyökumppaneita saatiin Suomesta ja Viipurista. Kilpailuun osallistuvan naisen täytyy työskennellä toimistossa. Hänellä voi olla oma yritys. Ikää voi olla 20-35, ja virka voi vaihdella sihteeristä pääjohtajaan. Mahdollinen työ on esimerkiksi asianajaja. Aviosääty ei vaikuta osallistumiseen. Esimerkiksi naimisissa oleva äiti voi osallistua yhtä lailla kuin lapseton sinkkukin. Hän ei voi kuitenkaan olla vakavasti sairaana, raskaana tai äitiyslomalla.
Kilpailulla tähdätään siihen, että osallistujien olisi helpompi saada asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja ystäviä.
Storyville-jazzklubi ja Sture Jazz Bar kuuluvat osakilpailuissa viihdyttäneen laulajan esiintymispaikkoihin. MilaN tuli kannustamaan kilpailijoita. 5 vuotta esiintynyt laulaja-lauluntekijä antoi oman tukensa tapahtumalle, lahjaksi antamallaan esiintymisellä. Pirteät kappaleet, kuten Uudella ajalla toivat iltaan mukavaa tunnelmaa.
Kitaransoitolla ja laululla viihdytti kilpailujen jälkeen Ylen venäjänkielisen toimituksen, Novosti Ylen toimittaja Levan Tvaltvadze.
Nadejde Shestakovan mallina mestariluokan kesämeikissä oli jo useiden vuosien ajan erilaisissa kauneuskilpailuissa Suomea edustanut Anna Opalko. Niistä uusin on Miss Cosmopolitan World.
Aiemmin julkaistussa jutussa on enemmän osakilpailun voittajiin kuuluvasta Veronika Wirtasesta. Jatkoon pääsivät myös Natalia Rippinen ja Anastasia Emberg.

Kilpailijoiden esitellessä itsensä saattoivat asut olla näinkin värikkäitä. Moni suosi mustaa ja valkoista.


Levan Tvaltvadze tunnelmoi kitaran äärellä.

Miss Office

45 osakilpailua, tuhat vierasta finaalissa, yli 1500 mainintaa medioissa ja noin 1 500 000 katsojaa online-lähetyksellä kertovat kilpailun suosiosta.
Vuonna 2010 kilpailijat valittiin Moskovan yritysten toimistotyöntekijöistä. Vuodesta 2012 lähtien kilpailualue on laajentunut. Vuonna 2017 alue ylitti jo Venäjän rajat. Osallistujia oli Valko-Venäjältä, Kazakstanista, Moldovasta, Ukrainasta, Armeniasta, Azerbaidžanista ja Georgiasta. Viime vuonna kilpailuun tulivat mukaan Latvia, Liettua, Viro ja Kiina.
Margo Oll kertoi, että tänä vuonna kilpailuun osallistujia on Venäjältä, Suomesta, Virosta, Montenegrosta, Kiinasta, Kyprokselta, Yhdistyneistä arabiemiirikunnista, Israelista, Kazakstanista, Latviasta, Valkovenäjältä, Liettuasta, Armeniasta ja Abhasiasta.
Marraskuussa kilpailun finalistit osallistuvat valmistaviin harjoituksiin. Koreografit, valokuvaajat, meikkaajat ja monet muut ohjaavat heitä. Moskovassa pidettävän finaalin tuomaristossa on suurten yritysten johtajia, poliitikkoja, suunnittelijoita ja tunnettuja näyttelijöitä.
Kilpailijoilta kysytään perustietoja, kuten syntymäaika. Myös esimerkiksi hakijan koulutus, työpaikka, pukeutumiseen liittyvät mitat sekä luovat kyvyt halutaan tietää.
JK

Nadejde Shestakova kertoi meikkauksesta ja vastaili kysymyksiin Anna Opalkon istuessa meikattavana.

Artikkelikuva: MilaN tanssitti kuulijoitaan.

Jaa artikkeli: