Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Tavaraa vaihtoon

Syksyn tavaranvaihtopäivien paikkana 7.-9. marraskuuta olivat entisen Kouvolan Pukimon tilat. Etenkin perjantai-ilta oli rauhallinen. Lauantai-iltapäivästä väkeä oli selvästi jo enemmän liikkeellä.

Tavaranvaihtopäivillä olen kuitenkin aiemmilla kerroilla nähnyt paljon kovempaa ruuhkaa, joten sopii olettaa, että olin liikkeellä melko rauhallisina aikoina.

Kestävän kehityksen verkosto Kerkko järjestää jo perinteeksi muodostuneet tavaranvaihtopäivät. Tavaran vaihtuvuus on nopeaa, kun ei tarvitse miettiä hinnan sopivuutta.

Tavaranvaihtopäivillä vaihdettiin käyttökelpoista tavaraa. Tapahtumaan saattoi tuoda ehjiä ja puhtaita tavaroita, itselle tarpeettomiksi jääneitä tavaroita, kuten vaatteita, kodintekstiilejä, astioita ja leluja. Sen sijaan esimerkiksi kirjoille ja kodinkoneille kannattaa etsiä toinen paikka. Tavarat jaoteltiin eri paikkoihin, joten mieluisten valitseminen oli sujuvaa.

JK

Kahvio on ainoa, missä tarvitsee ottaa lompakko esiin. Muuten tavaraa lahjoitetaan ja sitä voi vapaasti valikoida ilmaiseksi.
Jaa artikkeli: