Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Tiedote 27.3.: Sudet Salibandy nousee Suomisarjaan

Sudet Salibandyn kakkosdivisioonassa pelannut miesten edustusjoukkue nousee uudelle tasolle ja pelaa tulevalla kaudella Suomisarjassa.

Tämä on joukkueelle ja pelaajille mahtava uutinen vaikka nousu ei ihan toivotulla tavalla tullutkaan. Tästä on kuitenkin hyvä lähteä rakentamaan tulevaa kautta kun saimme tiedon sarjanoususta näin aikaisessa vaiheessa. Tämä on myös osoitus joukkueen taustatiimin ja seuran juniorityön onnistumisesta, päävalmentaja Tero Laurila kommentoi sarjanousua.

Sudet SB miesten edustusjoukkue pelasi päävalmentaja Tero Laurilan johdolla upean kauden. Vaikka kausi jäikin urheilua suurempien syiden vuoksi kesken, sai joukkue hienon palkinnon näin jälkikäteen. Nousu on ollut tavoitteena ja koko joukkue taustatiimeineen on sen ansainnut. Hienoa oli myös omien nuorten pelaajien onnistunut sisäänajo miesten sarjoihin. Tästä on hyvä jatkaa, Sudet Salibandy ry:n puheenjohtaja Petri Joutjärvi iloitsee.

Salibandyn Suomisarja

Miesten Suomisarja on kaudeksi 2020-21 perustettava uusi Salibandyn sarjataso. Suomisarja tullaan pelaamaan kolmessa kymmenen joukkueen lohkossa. Suomisarjan joukkueet määräytyivät 2. divisioonan runkosarjan sijoituksien perusteella. Sudet Salibandy oli sarjan keskeytyessä toisena, kun runkosarjaa oli pelaamatta vain yksi kierros.

Tiedotteen kuva: Rauni Pakkala

Sudet Salibandy ry, Kouvola

Jaa artikkeli: