Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Tiedote: Joukkoliikenteessä siirrytään kesäaikatauluihin maanantaina 3.6.

Tulevan kesän liikennöintikauden bussiaikataulut on nyt julkaistu.

Kesän bussiaikataulut ovat voimassa 3.6.-7.8.2019. Tarkistathan kulkuyhteytesi tilanteen ennen pysäkille lähtöä, sillä talvikauteen verrattuna on aikataulumuutoksia.

Kesän 2019 liikennöintikauden aikataulut on julkaistu. Löydät uudet kesäaikataulut osoitteesta kouvola.fi/bussiaikataulut linjakohtaisina aikatauluina ja pdf-aikatauluvihkosta. Reittioppaassa kouvola.digitransit.fi kesän aikataulut näkyvät keskiviikosta 22.5. lähtien, kun valitset haun päivämäärän kesän aikataulukaudelle. Painetut aikatauluvihkot tulevat viikolla 22 jakoon Bussimatkatoimistoon, linja-autoihin ja kaupungin yhteispalvelupisteeseen. Kirjastoihin aikatauluvihkot saadaan viikolla 23.

Talvikauteen verrattuna on tapahtunut joitain aikataulumuutoksia, joten tarkistathan kulkuyhteyksiesi tilanne ennen pysäkille lähtöä! Vuorotarjonta vähenee kesän ajaksi koulupäivälinjojen jäädessä pois. Toisaalta joillakin päälinjoilla vuorotarjontaa on lisätty verrattuna edelliskesiin. Esimerkiksi linjalle 8 on lisätty muutamia vuoroja Kaipiaisten suuntaan. Tykkimäkeen pääsee kesällä linjan 12 kyydissä. Verla-Repovesi -linjaa ajetaan tänä kesänä linjanumerolla 15 samoilla aikatauluilla ja reiteillä kuin edelliskesänä.

Aikatauluvihkon rakenteeseen on tehty muutoksia ja löydät aikataulut nyt vihkosta linjanumeroittain. Jokaisesta linjasta on mukana kartta. Helpoin tapa etsiä kaikki tarvitsemasi yhteysvälin vuorot tarvitsemanasi ajankohtana on käyttää sähköistä reittiopasta kouvola.digitransit.fi!

Waltti-asiakaspalvelupiste Bussimatkatoimisto palvelee osoitteessa Torikatu 2 kesäaikataulujen voimassaoloajan ma-pe klo 8:30-17:30. Waltti-kortin voi ladata Bussimatkatoimiston lisäksi netissä kauppa.waltti.fi ja käteisellä paikallisliikenteen busseissa. Kesän aikana otetaan käyttöön myös mobiililippu, jolla voit ostaa kertalipun kätevästi älypuhelimesi sovelluksella.

Ajankohtaiset tiedot Kouvolan joukkoliikenteestä löytyvät osoitteesta kouvolanbussit.fi sekä Facebookista facebook.com/kouvolanbussit. Reitit ja aikataulut löytyvät kätevästi reittioppaasta kouvola.digitransit.fi.


Lisätietoja:

Joukkoliikennelogistikko Antti Pakkanen
020 615 6635

Joukkoliikennekoordinaattori Juulia Hyvärinen
020 615 9077

joukkoliikenne(at)kouvola.fi

Jaa artikkeli: