Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Tiedote: Kouvolan kaupunki käynnistää keskiviikkona ruoka-annospakettien jakelun koululaisille

Kouvolan kaupunki käynnistää keskiviikkona ruoka-annospakettien jakelun niille perusopetuksen oppilaille, joilla on tarve saada päivittäinen kouluruoka etäopetuksessakin.

─ Olemme saaneet viestiä huoltajilta siitä, että kaikki lapset eivät saa etäopetuksessa ollessaan päivällä lainkaan lämmintä ruokaa. Ruoka-annospakettien jakelu käynnistetään todennäköisesti koulujen tiloissa ensi viikon keskiviikkona, kasvatus- ja opetusjohtaja Veikko Niemi kertoo.

Kyselyt, joissa perheiltä tiedustellaan kouluruuan tarvetta, lähtevät viikonlopun aikana Wilman kautta keskitetysti. Veikko Niemi korostaa, että on erittäin tärkeää, että huoltajat vastaavat kyselyyn.

Ruoka-annospaketti on tarpeestaan ilmoittaneille perheille noudettavissa ensi keskiviikosta lähtien joka maanantai ja keskiviikko siten, että maanantaisin voi noutaa maanantain ja tiistain ateriat, keskiviikkoisin loppuviikon ateriat.  Ruoka-annospaketti sisältää tavanomaisen kouluaterian lisukkeineen. Tarkempi ohjeistus esimerkiksi aterioiden noudosta lähetetään perheille ensi viikon alussa Wilman kautta.

Jaa artikkeli: