Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Tiellä syrjään

Jyrääntiellä odotti komea näky, kun leveää kuljetusta vietiin useamman auton voimin. Tien sivuun saattoi hyvin pysäyttää auton kuudentena marraskuuta ja antaa kuljetuksen ohittaa. Kahden Kuljetusliike Kontkanen Ky:n auton jälkeen tuli vielä Hildenin kuljetus. Jäi epäselväksi, mikä on kolmantena tulleen auton yrityksen koko nimi.
Kontkanen Ky:n kotipaikka on Outokummussa, Pohjois-Karjalan maakunnassa. Yrityksen asiakkaisiin kuuluu Pielisen Betoni, joka on maamme johtavia betonielementtien valmistajia. Yritys hoitaa kuljetuksia myös useille kymmenille muille yrityksille.
Kuljetusliike Kontkanen Ky on perheyritys, joka työllistää yli 20 kuljetusalan ammattilaista. Yrityksen kymmenen rahtiautoa kuljettaa teollisuuden tuotteita ympäri Suomea sekä myös Norjaan ja Ruotsiin.
Erikoiskuljetuksissa Kontkanen Ky hoitaa kuljetusten ja reittien suunnittelun, tarvittaessa nostot, tarvittavien lupien anomisen, varoitusautot ja liikenteenohjauksen sekä varsinaiset kuljetukset. Ammattilaisia tarvittiinkin, jotta saatetiin kiemurtelevalla Jyrääntiellä ajella leveiden kuormien kanssa.
JK

Keltainen auto kertoi ammattilaiskuljettajien ohjaamien valkeiden autojen saapumisesta.
Jaa artikkeli: