Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Tiiviissä tunnelmassa esiintyen

Studio Move Up järjesti kaksi harjoitusnäytöstä, jotta esiintymisjännitystä saatiin lievitettyä. Samalla nähtiin, millaisia esiintymisiä olisi odotettavissa Hansan kevätnäytöksessä.  

 Vappua edeltävänä maanantaina ja sitä seuranneena perjantaina oli tanssikoulun alakerrassa tiivis tunnelma. Hansan ilmaisen päivänäytöksen ajankohta on lauantai, viikko ennen koulujen päättymistä. Opettaja Riikka Keurulainen toivoi, että mahdollisimman moni esiintyisi myös Hansassa.

Täysin ei harrastamista kesälläkään unohdeta, vaan luvassa on tanssileirejä. Mahdollisuus on yöpymiseen tai pelkästään päivällä kuntoiluun.
Maanantaina energiaa riitti runsaasti jo esitystä ennen. Patjallakin pompittiin, silloin kun sillä ei istunut ketään. Liikkumiseen on vahva tahto ja ilo tanssikoulun harrastajilla. Taustalta kuului puhetta, mutta ensimmäisiä esiintyjiä odotettaessa vallitsi salissa melkein rikkumaton hiljaisuus. Siitä oli sitten helppo antaa rauha toinen toisilleen, niin esiintymiseen kuin sen seuraamiseen.

Perjantaina teemana olivat tunteet. Lapset ja nuoret itse päättivät, minkä tunteen haluavat käsiteltäväkseen tanssin keinoin. Ilo, viha, suru, kateus ja rakkaus vuorottelivat. Koreografioissa näkyi hyvinkin paljon harrastajien omaa satsausta. Yleisö syystäkin kehui esiintyjien taitoa. Perjantaina yleisöä oli jo sen verran runsaasti, etteivät kaikki mahtuneet yhdelle puolelle seuraamaan. Esiintyjiä odoteltaessa juteltiin, huumorikin kukki. Esityksiä ei häiritty, joten yleisö ansaitsee esiintyjien ja opettajien ohella molemmista illoista kiitokset. 

JK

Ryhmien lisäksi nähtiin duoja…
Tangolla osa harrastajista taituroi välillä pää alaspäin.
Agenttitunnelmissa tanssineella kaksikolla aihe heijastui rekvisiitassa ja musiikissa. 
Jaa artikkeli: