Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Timantit tanssivat

Valkealan seurakunnassa on viime syksystä alkaen toiminut alakouluikäisille Timantit-tanssiryhmä.

Keskiviikkoisin iloitaan liikkumisesta seurakuntakeskuksen yläsalissa. Musiikin mukana leikitään ja tanssitaan koreografioita.

Jos ajatuksiin syntyy mielikuva jokaviikkoisesta discosta, voi sen karistaa mielestään. Kevätesityksessä oli tanssin lisäksi virsien laulamista. Esityksen päätteeksi sai valitsemallaan suklaakonvehdilla suun makeaksi.

24.huhtikuuta ohjaajat  Sara Pulkkinen, Henna Tuviala ja Eveliina Ylätalo tanssivat Iltatähden juhlasalin keittiön puoleisella laidalla näyttäen mallia lapsille. Pilvi, Taika ja Eija, ja ovat harjoitelleet keväällä monet kerrat. Kaksi muutakin lasta on tunneilla käynyt.

Kanttori Kirsi Rantala säesti lauluja Lensi maahan enkeli, Pilvimuurista valo välähtää, Päivä vain ja hetki kerrallansa sekä Tule kanssani, Herra Jeesus. Toisessa tanssissa soi taustalla Kuljeta ja johda. Ohjelmaan lomittui myös Isä meidän -rukous. 


Minna Nikki kertoi kuulemastaan rukouksesta, jossa pyydetään antamaan matkaviat anteeksi. Minnasta tuntui ihanalta, kun hän oppi ymmärtämään sen. Ihmisen tulee tehtyä sellaista, mikä ei ole Jumalan tahdon mukaista. Tällä tiellä tulee vikoja. Saamme luottaa siihen, että Jumala antaa matkaviat anteeksi. 


Taika, Eija ja Pilvi ovat tanssineet jo monet kerrat seurakuntakeskuksen yläsalissa.

JK

Jaa artikkeli: