Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Tirvalla jatketaan

Tirvan seudulla, Kuutostien varrella saa ruokaa ja voi tehdä kirpputorilöytöjä. Ravintola Tirvan omistaja Atef Amin jatkaa osaltaan paikan perinteitä.
Tirvan Baari / Ritoil perustettiin vuonna 2002. Edellisellä omistajalla Tuula Hanneli Säyriöllä tuli 4.7.2019 kuluneeksi kymmenen vuotta siitä, kun hän aloitti Tirvalla. Kaikkiaan Tuula työskenteli kauhan varressa 52 vuotta. Monet rekkakuskit olivat kulkeneet mukana, kun hän oli vaihtanut paikkaa. Erityiskiitoksen ansaitsi Timo. Kaikkein pitkäaikaisin asiakas oli mukana lähes 30 vuotta.
Paikan tunnetuimpiin vieraisiin kuuluvat varmastikin 2014 kesäkuussa vierailleet Jaakko Saariluoma, Aku Hirviniemi ja Duudsonit.

Tauluja kelpaa ihailla.

Syyspuolella Tirvalle

Atef Amin on Egyptistä lähtöisin oleva Suomen kansalainen. Valkealassa hänellä on jo pitkä kokemus asiakkaiden palvelemisesta. Atef Amin on asunut 12 vuotta Kouvolassa.
Atefin ravintolassa on selvästi mietitty juomavalikoimaa. Vaihtoehtoja on niin isompaan kuin pienempään janoon. Kahvin tai muun vaihtoehdon kera voi nauttia esimerkiksi paikan päällä tehdyn munkin.
Arkisin on lounasbuffet. Pizzoja on nelisenkymmentä vaihtoehtoa. Lisätäytteistä valitsemalla saa sitten vieläkin enemmän vaihtoehtoja siihen, millainen pizza eteen tuodaan. Listalla on pizzanystäville tuttuja nimiä, kuten Margarita ja Tropicana. Tarinoiden maailmasta muistuttavat nimillään Romeo, Julia ja Hercules. Paikallista nimistöä hyödyntävät Utin-, Pasinkylä- ja Tirvan special. Hampurilaisateriat, hot wingsit, kebabit, kanaruoat ja salaatit nostavat vaihtoehtojen määrää.
Kotiinviemiseksi löytyy vaikkapa tauluja. Niitä on seinillä jonkun verran myytävänä. Reissumiehen makeistukun tuotteita ja muuta makeaa löytyy tuliaisiksi. Täytyy mainita, että kyseinen tukkumyyjä on makeasti perustettu vuonna 1992 Karkkilaan.
Janne Kousa

Makeisvalikoimaa pääsee katselemaan väljästi.
Kylmissä juomissa on valinnanvaraa.

Atef Amin on vuosien varrella tullut monelle valkealalaiselle tutuksi.

Jaa artikkeli: