Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Toden ja tarun mailta

Kouvolalainen yo-kuva-artesaani Maiju Miettinen kuuluu taideprojektiin nimeltä Late Noir Theater. Maijun teoksia oli nähtävillä lokakuussa Pato Klubilla osana Valonpilkahduksia-näyttelyä.
Teoksensa Maiju Miettinen toteuttaa vaihtelevasti erilaisin tekniikoin, riippuen millaista tunnelmaa hän haluaa teoksillaan ilmentää. Maalauksissaan hän käyttää öljy-, akryyli-, akvarelli- ja guassivärejä. Maiju piirtää lähinnä grafiitti- ja hiilikynillä. Halutessaan vahvempaa jälkeä akvarelli- ja lyijykynätöihin hän voi käyttää tusseja sekatekniikan omaisesti.
Asiakastöissä asiakas on aina suunnittelusta ja luonnostelusta teoksen viimeistelyyn asti mukana kertomassa mielipidettään ja toiveitaan, ennen seuraavaan vaiheeseen etenemistä. Näin Maiju Miettinen saa asiakkaan toivoman teoksen toteutettua.
-Henkilökohtaisessa taiteessani voin ilmaista itseäni taiteilijana vapaasti ja ilman rajoituksia. Inspiroidun monista asioista: läheisistäni, luonnosta, musiikista, harrastuksistani tai magiasta. Tästä syystä maalaukseni ovat usein värikkäitä ja syvempää voimaa hengittäviä, Maiju Miettinen kertoo.
Janne Kousa

Hopealanka esittää unisiepparin.
Welcome to the late noir theater viittaa taideprojektiin.

Artikkelikuva: Luna (triptyykki III) on akryyli canvakselle.

Jaa artikkeli: