Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Toisenlainen avaus

Kouvolan joulunavaus järjestettiin marraskuisena lauantaina, kolmantena sellaisena. Valitettavasti joulupukki ja muori eivät päässeet paikalle.
Tämänkertainen joulunavaus mentiin ilman kulkuetta ja esityksiä. Joulupuuroa oli luvassa kolmellesadalle ensimmäiselle Kouvolan Helluntaiseurakunnan ja Soppakauha ry:n yhteistyöllä.
Kävelykatu Manskilta ja kauppakeskusksesta sai hankittua monenlaisia tuotteita, kuten koristeita kotiin, marjamehuja, sekä kosmetiikkaa sisältäviä yllätyspusseja. Herkkujen ystäville oli myynnissä gluteenittomia leipomotuotteita. Myyjien määrään nähden valikoima olikin hyvin monipuolinen.

Päivi Saarisella oli mukanaan monenlaisia rentoutumiseen liittyviä esineitä.
Tapahtuman loppupuolella oli melko rauhallista.

Puuhaa

Taideruukilla sijaitsevassa VoimaVintissä keskitytään rentoutumiseen ja iloon. Paikan toimijoista kauppakeskuksessa oli palveluita esittelemässä Päivi Saarinen. Hän vastaa esimerkiksi äänimaljarentoutuksista. Esillä olikin monia maljoja, jotka toivat mieleen kaukaiset seudut.
Lapsille oli keskustassa rasteja. Tontturasti-passin sai Kouvolan Ydinkeskusta ry:n toimistolta. Palkinnon sai jokainen, joka oli etsinyt tontturastit, tehnyt annetun tehtävän, ja palautti täytetyn passin yhdistyksen toimistolle ajoissa. Lapsista sai Kauppakeskus Manskin jouluisen Pop up laiffii-osion yhteydessä otettua valokuvan jättikukka-somisteiden luona.
Margo Ollilla oli mukanaan corgi. Welsh corgi pembroke on kymriksi Corgi Sir Benfro. Brittiläisestä koirarodusta on saatu aikaan ajan saatossa kaksi muunnosta, jotka ovat pembroke ja cardigan. Nykyään niitä jalostetaan erillisinä rotuina. Tietty hupaisuus on siinä, että cardigan on suomeksi villatakki. Guffyllä oli lämmikkeenä viime vuonna ostettu puku. Corgit ovat pienehköjä, lyhytraajaisia karjakoiria. Harvoin niitä näkee kuitenkaan nykyään muuten, kuin seurakoirina.
Janne Kousa

Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksellä oli kaupan erilaisia koriste-esineitä.
Guffy on seurallinen corgi.
Yllätyspussi oli niin kannattava, että heti avattuani sen harmittelin, etten ostanut useampaa. Tuli ihan mieleen lapsuuden pikkujoulut, joissa jokainen sai tuoda jonkun lahjan. Paitsi että tässä oli pikemmin useita pikku lahjoja samassa, joten sisällön voi vaikka jakaa.

Artikkelikuva: Eläinsuojeluyhdistyksen myyntipisteen pieniä, nostalgisia tauluja on voinut ihailla jo monessa tilanteessa.

Jaa artikkeli: