Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Valkealan Sanomat vahvistuu

Laura Parkko aloittaa Valkealan Sanomien toimittajana 1.11.2020 ja tuo toimitukseen vahvaa viestinnän osaamista.

Valkealan Sanomien perustoiminta on jatkunut melko samanlaisena pitkään ja jatkuvuus on ollut koko lehden historian ajan myös tilaajillemme tärkeää. Ydintoimintaamme on ollut paikallisen sisällön tuottaminen ja paperilehden julkaisu myös viimeisimmän omistajanvaihdoksen yhteydessä, eikä tähän näillä näkymin ole tulossa merkittäviä muutoksia.

Yhtenä keskeisimpänä tavoitteena jatkuvuuden lisäksi on ollut samalla vahvistaa ja monipuolistaa toimintaa. Tiedämme että paikalliselle sisällölle on kysyntää ja uskomme tavoittavamme entistä suuremman yleisön hyödyntämällä paremmin erilaisia median muotoja.

Nykyisellä porukalla emme ole voineet monipuolistaa sisältöä tinkimättä perustoiminnasta, minkä takia olemme jo jonkin aikaa etsineet sopivaa osaajaa vahvistamaan Valkealan Sanomia.

Laura Parkolla on vahva kokemus viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä, viimeisimpänä Iitin kunnalla. Kirjoittaminen kuuluu Lauran ydinosaamiseen, minkä lisäksi hän on harrastanut valokuvausta lähes koko ikänsä. Kuten monilla valkealalaisilla, myös Lauralla luonto ja kulttuuri ovat lähellä sydäntä.

– Odotan innolla, että pääsen osallistumaan paikallisiin tapahtumiin toimittajan roolissa. Olen viettänyt nuoruusvuoteni pitkälti Valkealassa ja käynyt täällä myös lukion, mistä asti olenkin haaveillut toimittajan työstä.

Auli Kousa jatkaa vielä toistaiseksi päätoimittajana. Vastuu on näillä näkymin tarkoitus siirtää ensi vuoden aikana. Aulin pitkää kokemusta tullaan hyödyntämään niin mentorina, lomatuuraajana kuin toimittajana.

– Minua on jo pitkään viehättänyt ajatus muunlaisten projektien tekemisestä ja olen innoissani päästessäni perehdyttämään itselleni seuraajaa. On hienoa nähdä, miten lehti jatkaa toimintaansa ja millaisia osaajia on saatu mukaan.

Hallituksen puheenjohtaja, Tero Hämäläinen, kertoo palkkauspäätöksen olleen helppo.

– Olemme pitäneet silmät auki uuden toimittajan varalta jo hetken aikaa. Tapasimme Lauran hieman sattumalta ja pian tuli ilmi, että hänellä on kaikki tarvittava osaaminen, paikallistuntemusta sekä selkeää mielenkiintoa tehtävää kohtaan. Lisäksi hän tulee loistavasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa, mikä on toiminnassamme tärkeää.

Toivotamme Lauran tervetulleeksi osaksi toimitusta ja koko alueen yhteisöllisyyttä. Lähdemme innolla kehittämään yhdessä toimintaa.

Jaa artikkeli: