Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Valkealan Yrittäjät Ry:n Vuoden 2021 yrittäjäpalkinnot

Palkittuihin yrittäjiin pääsee tutustumaan tästä artikkelista löytyvillä videoilla. Nämä videot toteutettiin yhteistyössä Parikin, Valkealan Yrittäjät Ry:n ja Valkealan Sanomien kanssa.

Valkealan Yrittäjät Ry:n

Vuoden 2021 yrittäjäpalkinnon saajaksi on valittu Nosto- ja Kuljetus S. Lehtinen Oy, Simo Lehtinen.

Vuoden 2021 yksinyrittäjäpalkinnon saajaksi on valittu Kouvolan LVI-Palvelu Oy, Olavi Kunnasto

Vuoden 2021 nuoren yrittäjän palkinnon saajaksi on valittu Tmi Jesse Nikki, Jesse Nikki

Nosto- ja Kuljetus S. Lehtinen Oy on vuonna 2006 perustettu Nostoihin ja erikoiskuljetuksiin erikoistunut yritys toimialueenaan koko Suomi.

Perustelut:

Valkealan yrittäjät Ry:n valinnan perusteina on viime vuosina toteutetut suuret investoinnit ajanmukaiseen kalustoon ja liiketoiminnan laajentuminen. Yritys on kouluttanut aktiivisesti henkilöstöä eri tehtävissä tarvittavilla erityispätevyyksillä. Korona-ajasta huolimatta yrityksen liikevaihto on kasvanut ja kannattavuus on pysynyt hyvällä tasolla.

KATSO VIDEO

Kouvolan LVI-Palvelu Oy on vuonna 2017 perustettu täyden palvelun Lvi-yritys toimialueenaan Kouvola ympäristökuntineen.

Perustelut:      

Olavi Kunnasto on vankan kokemuksen toimialallaan hankkinut yrittäjä, jonka nopea, asiantunteva ja joustava palvelu tunnetaan laajasti. Olavi on ollut yrittäjäuransa alusta mukana myös yhdistyksen toiminnassa ja tapahtumissa.

KATSO VIDEO

Tmi Jesse Nikki on vuonna 2016 perustettu Kymenlaakson alueella toimiva metsäpalveluyritys. Palveluvalikoimaan kuuluu piha- ja ongelmapuiden kaadot, metsuripalvelut sekä polttopuiden myynti.

Perustelut :

Nuorekas, innostunut ote toimialaansa kohtaan ja asiakkailta tullut positiivinen palaute on tuonut Jesselle vakiintuneita asiakassuhteita. Jesse kokee nuorena yrittäjänä tärkeäksi yrittäjäjärjestöön kuulumisen.    

KATSO VIDEO               

Onnittelut palkituille!

Kiitos yhteistyöstä

Valkealan Yrittäjät ry

Parik    

Jaa artikkeli: