Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Valoja Museokorttelissa

Lokakuun lähennellessä loppuaan päästiin museokorttelissa ihastelemaan valaistuksia. Kouvolan museokortteli ry järjesti tämän ilmaistapahtuman ensimmäistä kertaa.
Syksyn tunnelmaa pääsi aistimaan hämärtyvässä illassa. Partiolaisten hoitamalla nuotiolla paistettiin makkaraa. Vaahteratalon pihassa oli myös Renne Karppinen. Hän lauloi ja laulatti nuotiolauluja.
Varuskuntakadun varrella oli heijastinpuu, johon saattoi tuoda käyttämättömän heijastimen roikkumaan tai ottaa itselleen mukaansa uuden. Studio Ullakossa oli avoimet ovet. Pihalla oli Marja Hytin verkkoleidejä valaistuina. Onnenkukon tarjontaan tutustui moni. Vihreässä talossa pääsi kurkistamaan ikkunasta sisään Marika Mustasillan näyttelyyn.
Studio Ullakon pihalla kerääntyi turvallisen välimatkan päähän väkeä esiintyjien ympärille. Illusia Solopuro ja Matias Husgafvel saapuivat Tampereelta junalta ja huipensivat illan tulishow’llaan Maaginen lelulaatikko. Illan pimettyä tapahtuman valot pääsivät erityisen hyvin oikeuksiinsa.
Tapahtumatarjontaa täydensi siihen sinänsä kuulumaton valoteos Kouvolatalossa. Olikin ehdottomasti etu, että Kouvolatalo oli auki vielä kotvasen valotapahtuman loputtuakin.
Janne Kousa

Marja Hytin verkkoleidit valaistiin.
Valaistuksia oli eri talojen pihoilla.
Kettu ja jänö saivat valoa lyhdyllä.
Kolmipyörä sai kuljetettavakseen lyhdyn.
Pimeässä näki possuja.
Illusia Solopuro ja…
…Matias Husgafvel esittelivät tulitaituruuttaan.

Artikkelikuva: Valoratkaisuissa oli persoonallisuutta.

Jaa artikkeli: