Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Vanha tuttu Kelo

Kävelymatkan päässä sekä Jaalan kirkonkylän uimarannasta, että toisaalta Karhulammen luontopolulta sijaitsee Vanha Kelo. Ravintolassa on järjestetty lukuisia suosittuja tapahtumia.
Ystävänpäivänä oli Ystiskaraoke, jossa laulettiin ja kuunneltiin rakkaus- ja ystävyyslauluja. Ihanaa iskänpäivää toivotettiin syyspuolella ja lainattiin Eino Leinoa: -Ei ole suurempaa rakkauden valaa, kuin se, että lapsesi sua halaa ja se, että pienessä sydämessä sinulle juuri, on varattu paikka niin valtavan suuri. Juhla-ajat näkyvät vuoden mittaan muutenkin eri tavoin Vanhassa Kelossa.
Kotiseuturakkaudesta kertovat keväiset kehut Jaalan upeudesta. Retkeilemistä Jaalan maalaistunnelmaan ja rauhaa huokuvaan luontoon suositellaan Kelon Facebook-sivulla.
Luonnon upeasta läsnäolosta mainittiin esimerkkeinä raikkaat järvet, metsän tuoksu, metsien reunastamat avarat pellot, joutsenet ja lintujen keväiset laulut.
Broileria aura- purjo-ananaskastikkeella, kebabkastiketta, vuohenjuustosalaattia, metsästäjänleipää, remoulade-lohta ja vaikka mitä muuta on Vanhan Kelon tunnelman ohella tarjoiltu joko lounasaikoina tai listalta.
JK

Puulla on merkittävä rooli sisustuksessakin.
Jaa artikkeli: