Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kirjaudu sisään tai tilaa lehti lukeaksesi rajattomasti artikkeleita. Saat samalla käyttöösi kätevän näköislehden!

Värien juhlaa

Kouvolan sydämessä Jaakonpuistossa järjestettiin kolmatta kertaa värijuhla. Koko perheen puistotapahtumassa soitti dj kansainvälisellä kattauksella rytmikästä musiikkia.
Saippua tuoksui suurten kuplien löytäessä tiensä ilmaan. Lapset iloisina jahtasivat puhallettuja kuplia.
Jokunen kävijä oli koristautunut tapahtumailtana väreihin. Jauhemaisia värejä sai hankittua paikan päältä leikittäväksi.
Juhla juontaa juurensa Intian niemimaalta. Intian lisäksi Holi’a tai Festival of colours’ia juhlitaan monissa muissakin maissa. Intiassa ajankohta on maaliskuu. Meillä ajankohta oli varmasti parempi, vaikka helteisempiäkin päiviä on tänä kesänä nähty.

29. kesäkuuta saattoi puistossa nauttia omista eväistä tai ostaa paikan päältä. Lapsille oli pihaleikkejä ja pomppulinna.
Taikuri-jonglööri Matias Husgafvel teki ilmapallohahmoja ja järjesti tulishow’n. Hän aloitti jonglöörauksella käyttäen erilaisia teräviä apuvälineitä ja siirtyi myöhemmin tulielementtien pariin. Harjoituksen myötä Matias pystyy jonglööraamaan teräviä esineitä silmät kiinni.
Tapahtuman mahdollistivat muiden muassa Kymenlaakson Steinerkoulu, Toimintavoima, Pub23/Hotelli Turistihovi, Siniin ja Kymin 100-vuotissäätiö sekä talkooporukka.
JK

Matias Husgafvel taitaa jonglöörauksen.
Tapahtuman koristelu oli värikästä, mutta hillittyä määrältään.
Päivän mittaan tapahtumassa kävi etenkin monia lapsiperheitä.
Jaakonpuistossa on kauniit kukka-asetelmat.
Pörriäisiä lenteli kesäillassa.

Matias Husgafvelin jonglöörauksessa oli mukana niin terävyyttä…


…kuin tultakin.

Jaa artikkeli: